Aisea e faigofie ai ona pa'u le fatafata fa'amau

O le tele o manu'a e mafua mai i le pa'u o le fatafata fa'amau o le a toe tupu ma e le maalofia. O mafuaaga e mafai ona aoteleina e faapea:

Muamua, o le tulaga lelei o fa'alava fa'aaumea fa'apipi'i i lo'u atunu'u e matua le mafai lava ona pulea. Laulau 5.1.7 i le faʻamatalaga JGJ130-2001 o loʻo faʻamaonia ai o le anti-skid fasteners fasteners o le 3.2KN, ma le anti-skid fasteners of right-angle ma rotary fasteners o le 8KN. O nisi tagata atamamai na maua mai asiasiga i luga ole laiga e faigata mo oloa i totonu o talosaga moni ona ausia lenei manaʻoga. Ina ua maeʻa se faʻalavelave tele na tupu i se nofoaga faufale, na asiasia faʻamau ma o le pasese e 0%.

Lona lua, o le lelei o paipa u'amea e matua le mafai ona pulea. O se numera tele o paipa uʻamea e aunoa ma se togafitiga faʻamaʻi lelei ua tafe atu i le maketi. Talu ai latou te leʻi faʻamaonia e se faiga suʻesuʻeina lelei lelei, e le mafai e oloa ona tuʻuina atu le faʻamautinoaga lelei o avega masani saogalemu, lea e matua solia ai le mataupu faavae o le leai o ni faaletonu. E le gata i lea, o le mea moni lava, ona o le le talafeagai o le Tauvaga ua mafua ai ona faʻaogaina e iunite faufale ma kamupani lisi paipa uʻamea le lelei, ma o nisi o poloketi e faʻaaogaina paipa uʻamea mo fata. O lenei mea ua mafua ai le saogalemu o le fa'alava o paipa u'amea fa'apipi'i ua matua le toe pulea. O nisi o tagata atamamai na asiasia paipa uʻamea ina ua maeʻa se faʻalavelave tele i se galuega faʻapitoa, ma o le pasi na o le 50%.

Tolu, o lo'o iai fa'afitauli ile fa'atūina i luga ole nofoaga ma le fa'atonutonuina o le saogalemu. O uiga fe'avea'i ma le eseese o le fa'aogaina o fa'ata fa'alava o paipa uamea fa'apipi'i e aumaia ai fo'i le tele o le le mautonu i le fa'atūina ma le faufale. O lamatiaga eseese o le saogalemu e mafua mai i le leai o se pulega, le lava o aʻoaʻoga, le leai o se faʻatonuga faʻatulagaina o mamanu, ma le leai o se matafaioi e mafua mai i le faʻapipiʻiina o subcontracting e matua tele lava e le mafai ona faʻamatalaina.

Lona fa, sese le faaaogaina. E tusa ai ma le poto masani o atunuu atiaʻe, faʻapipiʻi-ituaiga paipa paipa e mafai ona faʻaaogaina mo fesoʻotaʻiga fesoasoani ma faʻamau seleulu i isi faʻataʻitaʻiga ma faʻaoga faiga lagolago e pei o faʻavaa faitotoa, faʻaofuofu-ituaiga faʻalava, ma fatafaʻailoga-ituaiga. E le tatau ona fa'aogaina e fa'atūina ai so'o se fatafata tetele. E le mafai ona fa'aogaina le fatafata mo faiga lagolago e maualuga atu le mana'omia o le amoina. E pei lava ona silafia e le tusitala, e leai ma se fatāmanu paipa uʻamea faʻapipiʻi e tusa ma le 10% o le aofaʻi o oloa e auina atu i fafo a le tatou kamupani o loʻo faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai faʻalava tetele poʻo faiga lagolago. I totonu o le Iunaite Setete, e oʻo lava i le fausiaina ma le tausiga o fale masani fogafale lua e faʻaaogaina faʻavaa faitotoa. Matou te leʻi vaʻaia lava le faʻaogaina o faʻataʻitaʻiga paipa uʻamea faʻapipiʻi e fau ai fausaga faufale. E faigofie le mafuaaga. Afai e faʻaogaina i lenei auala, e oʻo lava i le tulaga lelei o faʻamau faʻamaufaʻailoga a Amerika ma faʻataʻitaʻiga paipa uʻamea e fetaui lelei ma manaʻoga saogalemu. Ae ui i lea, talu ai o le faʻatulagaina o fuafuaga e faigata ona faʻavasegaina, o le faʻatulagaina o le faʻagasologa e le mafai ona taofiofia ona o le tele o faʻamatalaga tusi lesona ma le saogalemu e le mafai ona faʻamaonia. I le taimi lava e tasi, pe a faʻatusatusa i le faitotoa poʻo le faʻailoga faʻapipiʻi, e faʻaluaina le aofaʻi o tagata faigaluega ma le sila. , e mafua ai le faʻateleina o le tau atoa o le poloketi ma le leiloa o le taua o le talosaga i tulaga o le tamaoaiga.

Lona lima, sese tulaga masani. O le “JGJ130-2001 Safety Technical Specifications for Fastener Steel Pipe Scaffolding in Construction” ua faamaonia e le Matagaluega o le Fausiaina o le Malo o Saina ia Fepuari 9, 2001, ma faatinoina ia Iuni 1, 2001, o se tulaga muamua alamanuia na faalauiloa e lo'u atunuu. E fa'atonutonuina le fa'atūina ma le fa'amavaeina o fatamanu i lo'u atunu'u. O le mamanu ma le fausiaina na i ai se aafiaga loloto. O tagata faigaluega faʻapitoa mai le tele o mamanu ma faufale faʻatulagaina latou te faʻatulagaina le faʻatulagaina ma le faʻatulagaina o le fausiaina e faʻavae i luga o metotia ma faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu e lenei tulaga. O le tele o pepa lolomi e faʻavae i luga o lenei tulaga e faʻatalanoaina pe faʻafefea ona siaki saʻo pe talafeagai le uta o le faʻaoga faʻapipiʻi, pe saʻo le faʻatulagaina, ma e oʻo lava i le suʻesuʻeina o mafuaʻaga o faʻalavelave faʻafuaseʻi paʻu e faʻavae i luga o lenei tulaga. E taua le maitauina pe a maeʻa le tele o faʻalavelave faʻafuaseʻi, o le toe iloiloga o faʻatusatusaga o faʻatusatusaga o uta e faʻavae i luga o nei tulaga o loʻo agavaa pea. I se isi faaupuga, o le faʻalavelave faʻafuaseʻi na tupu e le tatau ona tupu faʻapitoa. O lenei mea fa'alumaina lava ia e mafua mai i le ta'ita'iga sese o tulaga fa'atatau i le fa'aogaina o oloa fa'aleleia. “5. Fuafuaga Fuafuaga” ma le “6. Tulaga Faufale” i le tulaga fa'ata'atia e ta'u mai ai ia i matou le fa'atatauina ma le fa'atūina o faiga fa'aoga tetele. O le “6.8. Formwork Support” o lo'o ta'u mai ia i tatou le vaega o lo'o fa'aogaina ai le fa'alava o paipa u'amea fa'apipi'i e fa'atu ai se faiga lagolago. O nei faʻatonuga faʻavae e afua mai i le mea moni e faapea, e pei ona taʻua muamua i lenei tusiga, o loʻo i ai pea le tele o le malamalama le mautonu o le mafaufau masani lea na faʻamaonia e le faʻaaogaina o le poto masani a atunuu atiaʻe.

Ua leva ona silafia e le pulega o le saogalemu o fale i totonu o le tatou atunuu ia faafitauli ma ua tele taimi ua latou faailoa mai ai faiga tau pulega e taumafai e faalaugatasia le faaaogaina ma le tulaga lelei o oloa o nei oloa, ae e lei aoga ia taumafaiga. Talu ai ona o le faʻapipiʻiina o paipa uʻamea faʻapipiʻi ua mafua ai le tele o faʻamataʻu le maalofia i le saogalemu o le fausiaina e faigata ona faʻasaʻo i auala masani, o le faʻaaogaina o nei oloa e tatau ona faʻaumatia, ma e tatau ona faʻaogaina faiga saogalemu e pei o faʻamau uili ma faʻamau faʻapipiʻi. nai lo lena. ma o se faiga e sili atu ona lelei o le a avea ma auala aoga e foia ai le faafitauli. O se tulaga le maalofia foi i le lumanaʻi faufale faʻaoga o fale lagolago i loʻu atunuu.


Taimi meli: Apr-30-2024

Matou te fa'aogaina kuki e ofo atu ai se su'esu'ega sili atu, au'ili'ili fefa'ataua'iga i luga ole laiga, ma fa'avasegaina mea. I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te ioe i le matou fa'aogaina o kuki.

Talia