Aiseā e manaʻomia ai e nofoaga faufale ni fata

O le tele o kamupani faufale amata i aso nei ua latou faia le sese o le le faaauupegaina o i latou lava mo le galuega o loʻo i ai ma iu ai ina lagona le tiga o sea filifiliga pe a latou maua le galuega ma iloa ai e faʻasefulu ona sili atu le faigata nai lo le mea na latou manatu o le a. avea.

Meafaigaluega ma meafaigaluega e faia mo se mafuaaga ma o le aveesea lea o le tiga mai galuega faufale faatasi ai ma isi faʻamanuiaga, ae masani ona talitonu tagata o le a latou faʻaitiitia tau e ala i le faʻaaogaina o mea taua.

E tele mafua'aga e tatau ai i tagata faigaluega ona fa'aoga lelei meafaigaluega o lo'o avanoa ma o le mafua'aga muamua ma le sili o le saogalemu. O le fa'amautinoaina o le fa'aoga sa'o o mea faigaluega o le a mautinoa lava le lavea'iina o so'o se tagata faigaluega mai manu'a i se taimi po'o se isi, ma fa'apea fo'i, o le kamupani fa'afaigaluegaina le tele o tau i taui mo ia manu'a.

O le fa'aogaina o meafaigaluega e pei o fatafaitau, mo se fa'ata'ita'iga, ia mautinoa o lo'o i ai se fa'avae talafeagai e fa'amautinoa ai o lo'o tu'uina atu i tagata faigaluega le si'osi'omaga sili ona saogalemu e mafai ona galulue ai ma fa'aitiitia ai le fa'asefulu fa'asefulu.

O le mea moni, scaffolds o se faʻataʻitaʻiga lelei e faʻaaoga mo le isi mafuaʻaga o le 'fua'.

O se auala lelei e mafaufau ai pe o se tasi e taufetuli solo i se apefaʻi, e faʻatapulaʻa le aapa atu aʻo aʻe pea i luga ma lalo e faʻanofo le apefai i le isi nofoaga o le a sili atu ona ausia, pe o se tasi e mafai ona sili atu le saʻolotoga i luga o se fata ia manuia atili.

E mautinoa lava le maualuga o le gaosiga pe a faʻaaogaina meafaigaluega saʻo, lea e mafai ai ona tele galuega e fai, ma sili atu tupe maua i le taimi umi. I se faaupuga faigofie; o le tele o galuega e faia e tutusa ma le tele o totogi ma meafaigaluega talafeagai e tutusa ma le tele o le gaosiga.

A'o, Hunan World Scaffolding o le pito i luga o le gaosiga o fatafaitaulaga i Saina, lea e 28 tausaga o le gaosiga o fatamanu e aofia ai le kwikstage scaffold,fatafa'ailoga mama, fatafata fa'avaa ma mea fa'aoga feso'ota'i.

Afai ei ai ni ou manatu o mea faufale, pei o fata, plsfaafesootai matousaoloto.


Taimi meli: Feb-15-2022

Matou te fa'aogaina kuki e ofo atu ai se su'esu'ega sili atu, au'ili'ili fefa'ataua'iga i luga ole laiga, ma fa'avasegaina mea. I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te ioe i le matou fa'aogaina o kuki.

Talia