O le a le taimi e mana'omia ai Fa'amanu?

O nisi taimi e le tipiina e se apefai i luga o le nofoaga o galuega. Afai e te iloa e te manaʻomia ni mea e sili atu nai lo se apefai e faʻataunuʻu ai le galuega, atonu e manaʻomia le fata.

E mafai ona e mautotogi pe fa'atau fa'amanu e fa'afaigofie ai le galuega. O le a tu'uina atu ia te oe se fausaga mautu e te le tau tu'u ese i aso uma a'o e galue i se galuega e sili atu nai lo na o ni nai aso.

Nai lo le tele o apefai i luga o se nofoaga o galuega, aisea e le faʻaleleia ai le saogalemu ma le gaosiga ma le faʻataʻitaʻi saʻo? Se'i tatou va'ai i nisi o taimi e lelei ai le mautotogi pe fa'atau fa'atau mo le nofoaga o galuega.

4 Mafua'aga e Manaomia ai Fa'ata
1. Galuega Tele
A tele le galuega ma e te iloa o le a sili atu nai lo oe ma lau auvaa e mafai ona taulimaina i luga o apefaʻi, lisi poʻo le faʻatau faʻatau o se manatu lelei. O le a tu'uina atu ia te oe se tulaga gafataulimaina e galue ai ma fa'afaigofie galuega tetele.

2. Galuega Umi
Aisea e toso ai se apefai i le nofoaga o galuega i lea aso ma lea aso mo ni nai vaiaso po o masina? Nai lo lena, ia fa'atūina fa'amanu ina ia mafai ona e tu'u ai iina e sauni e te galue ai i aso ta'itasi.

3. Galue i High Heights
A maualuga tele le maualuga mo se apefai, o le faʻaaogaina o fatamanu o se fofo sili lea. E mafai ona maua ai se tulaga sili atu ona lelei galue mo le galue i le maualuga mo taimi uumi.

4. E Manaomia se Platform
O nisi galuega e le mafai ona faia i luga o se apefai. E sili atu ona faigofie le faʻaaogaina o fatafaitau pe a e manaʻomia se faʻavae.

Afai e te manaʻomia le valiina o se fale poʻo se fale, fai le faʻaleleia o taualuga, faʻaleleia fafo, poʻo le naʻo le faʻamamaina o faʻamalama o se fale tele, faʻataʻitaʻi e ofoina atu se filifiliga sili atu nai lo le faʻaaogaina o apefai. Ia mautinoa e te mautotogi pe fa'atau fa'amanu sa'o mo lau galuega ma ia mautinoa o lo'o fa'atulaga lelei mo se si'osi'omaga faigaluega saogalemu.


Taimi meli: Apr-14-2022

Matou te fa'aogaina kuki e ofo atu ai se su'esu'ega sili atu, au'ili'ili fefa'ataua'iga i luga ole laiga, ma fa'avasegaina mea. I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te ioe i le matou fa'aogaina o kuki.

Talia