O le a le ituaiga o fatafaitaulaga e lelei?

Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o le tamaoaiga o le atunuʻu, o fale ua foliga mai e maualuga, tele-faceted, ma lavelave, ma o mea ma galuega o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻafouina pea, ma e tutusa lava mo le faʻailoga faitotoa. Ae ui i lea, o le faʻamalosia e le maketi, o le tele o pisinisi ua faia faʻataʻitaʻiga lelei mo le tele o faʻamanuiaga.

Portal scaffolding o loʻo i ai uiga o le faʻamavaeina faigofie ma le faʻapotopotoga, lelei le faʻatinoina o uta, ma le saogalemu ma le faʻatuatuaina faʻaoga. Fa'aaoga lautele i fale, fale tele, alalaupapa, alalaupapa, tunnels, ma isi mamanu lagolago totonu po'o se fa'ata'ita'iga lele e lagolago ai le fa'avaa autu, fa'alava i totonu ma fafo o fale maualuluga, ma isi. aumai le saogalemu i le fausiaina. O le mea lea, e taua tele le faʻamautinoaina o le lelei o oloa faʻaaogaina.

O oloa faufale a le World Scaffolding e aofia ai: fa'avaa faitoto'a, fa'avaa apefa'i, afa fa'avaa, u'a fa'ata'oto ma u'a feso'ota'i. O nei ituaiga o oloa e faʻafefiloi ma faʻaaogaina e ausia ai soʻo se tuufaatasiga o le maualuga o le fausiaina, ma faʻamaonia le lelei. O mea nei o lo'o fa'ailoa mai ai le lelei o le fa'aogaina o le fa'ailoga fa'ailoga:
1. O le faʻavaa o le faitotoʻa e faia i le vevela-dip galvanized paipa uʻamea ma le lautele o le 42mm e faʻamautinoa ai le tutusa o le malosi i luga o le pou saʻo.
2. O le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa e faʻaaogaina ai le faʻaogaina o le CO2, e le faigofie ona faʻaleagaina le nofoaga faʻapipiʻi, ma faʻamautinoa le saogalemu o le fausiaina o le faʻaogaina o le faitotoa.
3. O le pito i luga o le paʻu o loʻo faʻaogaina eletise e faʻamautinoa ai se fesoʻotaʻiga mautu i le va o le tootoo faʻasolosolo ma le faʻavaa autu.
4. Galvanized U-foliga pito i luga lagolago e faia i uʻamea tetele uʻamea ma malosi-ave avega.
5. O la'au fa'asolosolo e faia i paipa u'amea u'amea vevela e fa'amautinoa ai le mautu o le mast system.
6. E mafai e uili lautele ona faʻafaigofie ona faʻanofo i le taimi e faʻaoga ai.
7. O le faʻavae o loʻo i ai le maualuga o le gafatia ma se mamanu nati fetuutuunai.


Taimi meli: Tes-15-2021

Matou te fa'aogaina kuki e ofo atu ai se su'esu'ega sili atu, au'ili'ili fefa'ataua'iga i luga ole laiga, ma fa'avasegaina mea. I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te ioe i le matou fa'aogaina o kuki.

Talia