O le a le lautele o le fatafata i le lautele

Fa'ailoga e fa'atatau i lagolago eseese o lo'o fa'atu i luga o le nofoaga faufale mo tagata faigaluega e fa'agaoioia ma foia felauaiga i luga ma fa'alava. O se faaupuga lautele i le fale faufale, e faasino i le faʻaogaina o puipui i fafo, teuteuga i totonu poʻo fogafale maualuga i luga o nofoaga faufale e le mafai ona fausia saʻo. E masani lava mo tagata faufale e galulue i luga ma lalo poʻo le puipuia o le upega saogalemu i fafo ma le maualuga o le faʻapipiʻiina o vaega.

Scaffold o lo'o fa'atatau i lagolago eseese o lo'o fa'atu i luga o le nofoaga faufale mo tagata faigaluega e fa'agaioi ma foia felauaiga i luga ma fa'alava. O se faaupuga lautele i le fale faufale, e faasino i le faʻaogaina o puipui i fafo, teuteuga i totonu poʻo fogafale maualuga i luga o nofoaga faufale e le mafai ona fausia saʻo. E masani lava mo tagata faufale e galulue i luga ma lalo poʻo le puipuia o le upega saogalemu i fafo ma le maualuga o le faʻapipiʻiina o vaega. I se faaupuga tuusa'o, o le fausiaina o le fata. O mea fa'apipi'i e masani ona aofia ai bamboo, fafie, paipa u'amea po'o mea fa'apipi'i. O nisi o poloketi e faʻaaogaina foʻi faʻataʻitaʻiga e fai ma faʻataʻitaʻiga, ma e faʻaaogaina lautele i pisinisi faʻasalalauga, pulega faʻapitonuʻu, auala feoaiga ma alalaupapa, mining ma isi matagaluega.

O le lautele o fatamanu e masani lava 900mm-1300mm manino lautele. E tusa ai ma manaʻoga o tulaga faufale eseese, o le lautele o le scaffolding o le a eseese foi i se tulaga patino. I se tulaga lautele, o le lautele o se uʻamea puna puna uʻamea e 210mm, 240mm, 250mm. Afai e lua 210mm laupapa puna uʻamea e faʻaaogaina i le fausiaina o le fatamanu, o le lautele e 420mm, ma lua 240mm uʻamea puna puna, ma le lautele e 480mm. 250mm uʻamea springboard, o le lautele o le 500mm, e faalagolago i luga o le faʻamatalaga o le springboard uʻamea e te filifilia, e masani lava lua fasi, ioe, Yuan-Tuo-Ji-tuan o loʻo i ai le ituaiga uʻamea springboard ua uelo faatasi. E sili atu ona faigofie le fausiaina, ma o le lautele e tutusa ma le lautele o vaega e lua o loʻo taʻua i luga.


Taimi meli: Nov-05-2021

Matou te fa'aogaina kuki e ofo atu ai se su'esu'ega sili atu, au'ili'ili fefa'ataua'iga i luga ole laiga, ma fa'avasegaina mea. I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te ioe i le matou fa'aogaina o kuki.

Talia