O le a le aoga o le fatamanu ma pe faapefea ona e filifilia

I aso nei, a e savali i luga o le alatele ma vaʻai i tagata o fauina fale, e mafai ona e vaʻaia ituaiga eseese o fata. E tele oloa ma ituaiga o fatafaitaulaga, ma o ituaiga ta'itasi ta'itasi e eseese galuega. I le avea ai o se meafaigaluega manaʻomia mo le fausiaina, o le fatafata e puipuia ai le saogalemu o tagata faigaluega. O a la isi galuega a le fatamanu? Lalo, o le faatonu o Shengshuai o le a faʻasoa atu ia te oe.

Muamua, o le a le fatamanu?
Fa'ailoga e fa'atatau i lagolago eseese o lo'o fa'atu i luga o nofoaga faufale mo tagata faigaluega e fa'agaoioia ma foia felauaiga i luga ma fa'alava. O se faaupuga lautele i fale faufale e faasino i se nofoaga faufale o loʻo faʻaogaina i luga o puipui i fafo, teuteuga i totonu, poʻo nofoaga e le mafai ai ona fausia saʻo ona o le maualuga o le fola. E masani ona faʻaaogaina mo tagata faufale e galulue i luga ma lalo poʻo le tausia o upega saogalemu lautele ma faʻapipiʻi vaega i maualuga maualuga. I se faaupuga tuusa'o, o le fausiaina o fata. O mea fa'apipi'i e masani ona aofia ai: bamboo, fafie, paipa u'amea, mea fa'akomepiuta, ma isi mea fa'apipi'i. E le gata i lea, o loʻo faʻaaogaina lautele foi i le pisinisi faʻasalalauga, pulega faʻapitonuʻu, auala feoaiga ma alalaupapa, mining, ma isi matagaluega.

Ole galuega autu ole fata
1. Fa'ataga tagata faufale e galulue i vaega eseese.
2. Mafai ona fa'aputu ma felauaiga se aofa'i o mea faufale.
3. Faʻamautinoa le saogalemu o tagata faufale i le taimi o galuega maualuga-voltage.
4. Ia fa'amautinoa le tulaga e tatau ai mo tagata faufale e fa'atino galuega i nofoaga maualuluga.
5. Tuuina atu fa'ava'a puipui mo tagata faigaluega faufale maualuluga.
6. Tuuina atu se faʻavae mo le laʻuina o mea mo tagata faigaluega faufale maualuga.

Lona lua, pe fa'afefea ona filifili fata
1. Fa'alogo lelei pe ua atoatoa mea fa'aoga
O le fatafata faufale o loʻo nofoia se vaega tele, o lea e masani ona faʻatau atu i le tulaga o mea e leʻi faʻapipiʻiina ma afifiina. O le leai o so'o se mea fa'aoga i totonu o se seti o fatamanu o le a mafua ai ona le lelei ona fau. Mo se fa'ata'ita'iga, afai e misi le fa'amau fa'amau e feso'ota'i ai pou e lua, o le a le mafai ona fau le tino autu o le fata. O le mea lea, pe a faʻatau, e tatau ona e faʻalogo pe ua maeʻa mea faʻaoga i totonu o se seti. E mafai ona e siakiina e tusa ai ma le lisi o mea faʻaoga ua tuʻuina atu.

2. Mafaufau pe talafeagai le mamanu atoa
Fa'atau e fa'aoga e si'i ai mea po'o tagata e iai se mamafa fa'apitoa i se maualuga fa'apitoa. I le taimi o lenei faagasologa, e tatau ona mafaufau pe mafai e le fatafata ona tauave le avega. E masani ona tautala mai se manatu faʻainisinia, o le aotelega o le mamanu o le fatafata ma pe lelei le fesoʻotaʻiga o itu taʻitasi e mafai ona atagia ai pe lelei le gafatia o uta. O le mea lea, pe a filifilia le fatafaitaulaga, e tatau ona e amata i le mafaufau pe talafeagai le mamanu atoa ma filifili se fatafata e lava le gafatia e ave ai uta.

3. Mata'ituina mea i luga ma foliga vaaia
E masani ona gaosia le fa'alava e fa'aaoga ai paipa u'amea. O le fatafaitau fou ua gaosia o lo'o i ai le lanu fa'a'isala fa'ato'atoa lelei ma lelei mafolafola ma lamolemole. Afai e leai ni ta'eta'e, fa'aletonu, po'o ni fa'aletonu i le mata le lava, ma e leai ni pa'u po'o ni fa'ailoga e mafai ona lagona mai luga i lalo i ou lima, o lenei ituaiga fatafaitau e aoga le filifilia. Afai e te filifilia le fatafata lona lua, e tatau ona e gauai atu pe o le pala ma le punou tikeri i luga o le pito i luga o le paipa uamea tuai o loʻo i totonu o le avanoa faʻaoga. Afai o le mea i luga o le fatafaitau e agavaa ma e leai ni faaletonu manino i ona foliga vaaia, pe afai ei ai ni faaletonu e le afaina ai lona faʻaogaina, e mafai ona e mafaufau e faʻatau.


Taimi meli: Me-27-2024

Matou te fa'aogaina kuki e ofo atu ai se su'esu'ega sili atu, au'ili'ili fefa'ataua'iga i luga ole laiga, ma fa'avasegaina mea. I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te ioe i le matou fa'aogaina o kuki.

Talia