O le a le fatamanu?

O le auivi le tumau (po'o le laupapa po'o le sila) o lo'o i ai fa'avae i tulaga eseese e mafai ai e tagata mason ona nonofo ma fa'aauau galuega faufale i le maualuga o le fale ua fa'amatalaina o le fata. E mana'omia le fa'alava mo tagata mason e nonofo ai ma tu'u mea faufale pe a sili atu i le 1.5m le maualuga o le puipui, pou po'o so'o se isi lava faufale o se fale. E maua ai se tulaga le tumau ma saogalemu mo galuega eseese e pei o: fausiaina, tausiga, toe faaleleia, avanoa, asiasiga, ma isi.

Vaega o Fa'ata:
Tulaga Fa'ata'atia: O tulaga fa'atatau e fa'atatau i le vaega tu'u sa'o o le fa'avaa galuega o lo'o lagolagoina i luga o le eleele.

Tusitala: O tusi tusi o tagata fa'alava o lo'o tamomoe tutusa ma le puipui.

Fa'amau: Fa'amau o sui fa'ata'oto o lo'o taufetuli pe fa'amau i luga o le tulaga fa'ata'atia e fa'amalo ai le fata.

Tu'u ogalaau: Tu'u ogalaau e faasino i vaega felavasa'i, tu'u i le tulimanu sa'o i le puipui, o le tasi pito e fa'amau i luga o tusi tusi ma le isi pito i luga o le puipui.

Transoms: Pe a lagolagoina pito uma e lua o tu'u ogalaau i luga o tusi, ona taʻua lea o transoms.

Ulufale: O le ulufale atu o se tulaga faalava e lagolago ai tagata faigaluega ma meafaitino o loo lagolagoina i luga o le ogalaau tuu.

Fa'ailoga Leoleo: Ua tu'uina atu fa'alava puipui i le tulaga faigaluega e pei o se tusi.

Toe Board: Toe laupapa o laupapa ia e tu'u tutusa ma tusi, lagolagoina i luga o le ogalaau tu'u e maua ai le puipuiga i le tulaga o galuega.


Taimi meli: Mati-04-2022

Matou te fa'aogaina kuki e ofo atu ai se su'esu'ega sili atu, au'ili'ili fefa'ataua'iga i luga ole laiga, ma fa'avasegaina mea. I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te ioe i le matou fa'aogaina o kuki.

Talia