O le a le CE Tusi Faamaonia mo Fa'ameamea

o le ce ce ce for scaffolding material e faasino i se tusi faamaonia o le tausisia o tulafono faatonutonu a le Iuni a Europa (eu) mo tulaga o le soifua maloloina ma le saogalemu. o le faailoga ce o se faailoga e iloa ai o se oloa e ausia manaoga taua o tulaga tutusa a le EU mo le saogalemu, soifua maloloina, ma le puipuiga o le siosiomaga.

i le tulaga o mea faʻapipiʻi, o le tusi faamaonia ce faʻamautinoaina o oloa e tausisia le tulaga Europa i le 1090-1: 2009 + a1: 2018, lea e aofia ai le mamanu, gaosiga, ma le suʻeina o vaega faʻavae uʻamea ma alumini mo le faʻaaogaina i faiga faʻalava. .

ina ia maua se tusi faamaonia ce mo mea fa'amanu, e tatau i tagata gaosi oloa ona faia se su'ega mae'ae'a ma su'esu'ega e se vaega tuto'atasi tuto'atasi fa'amaonia. o lenei faagasologa e aofia ai suʻega oloa, suʻega fale gaosi oloa, ma iloiloga faʻamaumauga ina ia mautinoa o loʻo ausia e oloa le saogalemu ma tulaga faʻatinoga.

O le tusi faamaonia o le ce e taua tele mo kamupani o loʻo faʻatau atu mea faʻatau i le maketi a Europa, aua e mafai ai ona faʻatau faʻaletulafono a latou oloa ma faʻaoga i atunuu Europa. ose manaoga taua tele mo tagata gaosi oloa o loʻo vaʻavaʻai e faʻalautele a latou pisinisi ma faʻavaeina se faʻatasi i le maketi a Europa.

i se aotelega, o le ce ce ce for scaffolding material e fai ma sui o se tautinoga i le saogalemu ma le lelei, e maua ai le faʻamautinoaga o oloa e ausia tulaga maualuga a Europa ma e mafai ona faʻaoga saogalemu i galuega faufale.


Taimi meli: Ian-08-2024

Matou te fa'aogaina kuki e ofo atu ai se su'esu'ega sili atu, au'ili'ili fefa'ataua'iga i luga ole laiga, ma fa'avasegaina mea. I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te ioe i le matou fa'aogaina o kuki.

Talia