O a faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻi paipa uamea

O a faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻi paipa uamea? O fa'amau paipa u'amea ose meafaigaluega faufale e mana'omia. E tusa ai ma a latou ituaiga, e mafai ona vaevaeina i latou i ituaiga e tolu:
1) Fa'amau sa'o (cross buckles) e fa'aogaina mo le fa'aogaina o paipa u'amea fa'alava e lua, e pei o le feso'ota'iga i le va o le to'oto'o ma se fa'alava tele, ma se fa'alava tele ma se fa'alava la'ititi.
2) O faʻamau faʻapipiʻi (faʻasolosolo faʻamau) e faʻaogaina e faʻafesoʻotaʻi ai paipa uʻamea e lua e sopoia i soʻo se tulimanu.
3) O mea fa'apipi'i fa'amau (fa'amau fa'apa'u po'o fa'amau mafolafola) e fa'aaogaina mo le so'oga o paipa u'amea se lua.

E tusa ai ma le faagasologa, e mafai ona vaevaeina i: faʻamau faʻamau, faʻamau faʻamau ma faʻapipiʻi uʻamea.
O loʻo tuʻufaʻatasia auala faʻavasegaina e lua o loʻo i luga ma e tele faʻamatalaga eseese, ma e iai ni eseesega i le mamafa.
O le fa'aogaina o fa'amau fa'amau paipa u'amea e tatau ona iai se tusi fa'amaonia falegaosimea. O le pito i luga o le mea faʻapipiʻi e tatau ona togafitia i le puipuia o le ele, ma o le vaega feʻaveaʻi o le faʻamau e tatau ona mafai ona feliuliuaʻi. A faʻapipiʻi e le faʻamau le paipa uʻamea, o le mamao laʻititi o le avanoa e le tatau ona itiiti ifo i le 5mm.


Taimi meli: Tes-01-2021

Matou te fa'aogaina kuki e ofo atu ai se su'esu'ega sili atu, au'ili'ili fefa'ataua'iga i luga ole laiga, ma fa'avasegaina mea. I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te ioe i le matou fa'aogaina o kuki.

Talia