O le a le mea e manaʻomia mo laupapa faumea faumea faumea?

O le Galvanized Scaffolding Steel Plank o loʻo faʻaaogaina lautele i faiga faʻapipiʻi ma faiga faʻapipiʻi mo le lagolagoina o mea faufale ma tagata faufale.

 

Matou te taʻua foʻi laupapa uʻamea faʻataʻitaʻi laupapa uʻamea, laupapa uʻamea, laupapa faʻataʻavalevale, ma isi.

 

O le laupapa uʻamea faʻapipiʻi uʻamea o loʻo i ai le lelei o le teteʻeina o le afi, faʻapipiʻi oneone, mama, malosi faʻamalosi maualuga, se mamanu I-foliga i itu uma e lua, ma isi vaega.
O Manaoga mo Fa'amea Fa'amea Fa'amea

 

Galvanized Scaffolding Steel Planks o loʻo i ai se sao taua i fale faufale, o lea e tatau ai ona matua faʻatonutonuina lo latou lelei i le taimi o le gaosiga.

 

E tatau ona mafolafola le pito i luga ole laupapa u'amea fa'ase'e, ma e le tatau ona sili atu i le 5.0mm le fa'afefe. O le tafatolu-foliga tootoo ma sili atu mautu e filifilia i luga o le laupapa, lea e sili atu ona fuafuaina nai lo le tolu-tupulaga vevela-dip galvanized trapezoidal groove. E sili atu ona tetee i le faʻamalosi ma le mautu.

 

Tuu laupapa uamea i luga o le vaalele masani, o tulimanu tauaso o tulimanu e fa o le laupapa e tautevateva, ma e le tatau ona sili atu i le 5.0mm.

 

E tatau ona fa'amama le fa'amama i le pito o fa'avae u'amea.

 

O le pito i tua o laupapa u'amea fa'apipi'i o lo'o fa'apipi'iina i se ivi fa'amalo fa'a'a'a'a fa'alava i le 500-700mm uma. E le tatau ona sili atu i le 0.5mm le mamao o mea sese o laupapa u'amea, ma e le tatau ona sili atu i le 2.0mm le lapo'a pito i'u.

 

O uelo o fata uamea laupapa e le tatau ona itiiti ifo i le 2.0mm, ma le lautele o le uelo e le tatau ona itiiti ifo i le 2.0mm. O le umi o faʻamau faʻaauau taʻitasi o le faʻamaʻa e le tatau ona laʻititi ifo i le 10mm, ma o le uʻamea e le tatau ona itiiti ifo i le 10. O ivi faʻamalo e filifilia e ala i le faʻailoga. O le umi o le soʻotaga faʻapipiʻi o le ≥15mm, o le soʻotaga faʻapipiʻi e ≥6, ma le maualuga o le suʻega uʻamea o le ≥2mm. O le faʻapipiʻiina o le ulu pito i luga e tatau ona sili atu i le 7 faʻamaufaʻailoga, aemaise lava le faʻamalosia o le faʻamalosi i itu uma e lua, ma o le maualuga o le suʻega e 3mm e pei o le manaʻoga faʻapitoa.

 

O le pito i luga o le uʻamea uʻamea e tatau ona faʻafefe ma faʻamama, ona faʻamama ai lea. E manaʻomia le faʻaogaina muamua ma le pito i luga tasi, ma o le mafiafia o ata vali taʻitasi e le tatau ona itiiti ifo i le 25μm.

 

O vaega ta'itasi o ie u'amea fa'amea vevela e ulufale atu i le falegaosimea e tatau ona tu'uina atu se fa'amatalaga mata'utia po'o se fa'amatalaga fa'ata'ita'iga na tu'uina atu e se fa'alapotopotoga su'esu'e.

 

Mo laupapa u'amea faumea maualuga maualuga, Fa'amolemole lagona le saoloto e fa'afeso'ota'i i matou.


Taimi meli: Ian-26-2024

Matou te fa'aogaina kuki e ofo atu ai se su'esu'ega sili atu, au'ili'ili fefa'ataua'iga i luga ole laiga, ma fa'avasegaina mea. I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te ioe i le matou fa'aogaina o kuki.

Talia