O le a le lelei o le fauina o fatafata ituaiga tisiketi

I le fausiaina o galuega faufale, o le fausiaina o fatafaiva-ituaiga o se meafaigaluega fesoasoani taua tele, ma e fesoʻotaʻi foi ma le saogalemu o le tagata faufale. E te iloa po'o le a le lelei o le fauina o fatafaifa'ailoga ituaiga tisiketi?

1. O le maualuga o le mamafa o le mamafa ma le malosi maualuga: O le tino o le avega o loʻo faia i le Q355b maualuga-malosi ipu uʻamea, ma o le faʻaogaina o le mamafa o le 1.5-2 taimi o le faʻasologa o mea masani Q235b. O le mamafa o le mamafa o le koluma e tasi e oʻo atu i le 10 tone, ma o le mamafa o le mamafa o le faʻataʻitaʻiga faʻaleagaina e mafai ona oʻo atu i le 18-19 tone.

2. Tekinolosi: tulaga mautu, tisiki-ituaiga scaffolding ua atiina ae mo le tele o tausaga talu mai lona mea fou, ma le tekinolosi ua fai si atoatoa. O vaega taʻitasi e fesoʻotaʻi faʻatasi, ma faʻaoga meafaigaluega lagolago. O le malosi o le avega o loʻo faʻasalalau lelei. O le koluma fa'alava fa'alava ma le fa'alava fa'asolo e fa'aoga uma i mea faigaluega lagolago, fa'atasi ai ma se feso'ota'iga vavalalata ma se va itiiti. E aoga ma saogalemu le felauaiga malosi pe a utaina.

3. Ola umi auaunaga: O le faufau fau-ituaiga faufau faʻaaogaina tekinolosi togafitiga luga galvanized. O totonu ma fafo o le oloa o loʻo ufiufiina i le zinc layer, faʻatasi ai ma se tulaga lelei togafitiga anti-rust. O le ola tautua e masani lava 10 tausaga pe sili atu, ma faʻaaoga masani e leai se faʻafitauli i le 15-20 tausaga.

4. Faʻapipiʻi vave ma le faʻapipiʻiina: O le faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻiina o loʻo faʻapipiʻiina muamua i vaega eseese, ma e leai nisi vaega e manaʻomia ona faʻapipiʻi ese. E faigofie ona faʻaʻeseʻese i le nofoaga faufale, ma e mafai e se samala ona foia, faʻasaoina le taimi o le fausiaina.

5. Fa'atauva'a fa'aoga: Fa'atusatusa i fa'amanu fa'aleaganu'u, o le fa'ailoga faufale faufale o lo'o i ai se va tele i le va o pou tu'usa'o ma se mamao fa'alava umi i le va o fa'amau fa'alava. I lenei auala, o le maaa o le fatafata o le galuega atoa o le a laʻititi, o lea o le faʻaaogaina o le faʻaoga tutusa o le a faʻaitiitia.

6. Tau maualalo maualalo: O le oloa e le mafai ona ofuina, taugofie le tausiga, leai ni vaega, ma o le a leai ni vaega e leiloa. O vaega uma e muai faʻapipiʻiina, o lea e leai se tausiga e manaʻomia. Fa'aaoga soo ma umi le ola tautua; vave uta ma la'u ese, sefe tau; lautele fa'aoga fa'aoga, maualuga le nofoia, maualuga mana'oga maketi mo fau fau fau, lava sapalai o le a mautotogi, o lea o le a vave le toe maua mai o tupe teufaafaigaluega.

7. Fa'avae lagolago: E fetaui lelei le malo mo le fa'aogaina o lenei ituaiga fa'amanu fa'alagolago. I le tele o nofoaga, ua fa'atonuina o nisi o galuega fa'ainisinia e tatau ona fa'aoga fa'amau faufale. O faʻamoemoega e faʻamoemoeina ma o le manaʻoga e matua tele lava.


Taimi meli: Iul-04-2024

Matou te fa'aogaina kuki e ofo atu ai se su'esu'ega sili atu, au'ili'ili fefa'ataua'iga i luga ole laiga, ma fa'avasegaina mea. I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te ioe i le matou fa'aogaina o kuki.

Talia