E lua mea taua e a'afia ai le lelei ole fatafa'ailoga ituaiga tisiketi

Muamua, mea o vaega
1. Uamea: Ona o le saʻo o le maketi ma le faʻaofiina o pepa faʻavae faiga faʻapisinisi, aemaise lava aiaiga faʻapitoa i meafaitino faʻapipiʻi-ituaiga fatafaitaulaga i le "Saogalemu Tulafono Faʻatekonolosi mo Socket-type Disc-type Steel Pipe Brackets for Construction" JGJ231-2010, o le tisiki-ituaiga scaffolding i luga o le maketi e masani ona faia i Q355B ma Q235B maualalo-carbon uʻamea fausaga uamea.
2. Tu'u: O fa'amea o fata fa'a tisiketi e aofia ai ulu fa'alava, ulu fa'ai'au fa'asaga, ma nati lagolago U. Muamua, faʻatusatusa ma siaki foliga e vaʻai pe iai ni pu oneone, taʻe, ma isi mea i totonu. Lona lua, vaʻavaʻai i le fua faatatau o le mamafa o le voluma tutusa, o lona uiga, e mafai ona e vaʻaia faʻatasi le mamafa o le oloa. O le mamafa ei ai se aafiaga patino i le maaa ma le malosi.
3. Fa'ailoga vaega: O le ipu u'amea o le fa'ailoga fa'ailoga o le fa'apogai autu lea o le fa'atonutonuina o le tulaga lelei o le fa'ailoga fa'atusi. I le faʻaopoopoga i faʻataʻitaʻiga e ala i suʻega faʻainisinia, e mafai foi ona e siakiina le lipoti o le asiasiga o le faʻailoga ma vaʻavaʻai i faʻamatalaga patino e fuafua ai le lelei o vaega faʻamau.

Lona lua, fa'agaioiga lelei
O le tele o tagata faʻatau e le faʻalogo tele i le lelei o le gaosiga o le faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻi, ma le manatu o le umi lava e agavaa ai mea, e agavaa, ae o le mea moni, o le gaosiga o le lelei e i ai se aafiaga tele i le lelei o le disc- ituaiga fatafaitau.

E mafai ona iloa e ese le maualuga o pine fatafata ituaiga tisiketi i le ata i luga. O le tasi mea e mafai ona mafua ona o le faʻafitauli o le faʻatulagaina o le auala ma le faʻasologa, ma o le isi avanoa o le faʻafitauli o le gaosiga o le tele ma le tulaga lelei.

O le isi feso'ota'iga autu i le fa'atinoina o le fa'atonuga lelei ole su'esu'ega lelei. Afai e leai se suʻesuʻega lelei atoatoa aʻo leʻi tuʻua le fale gaosimea, e tatau ona taʻitaʻia oloa e le faʻamaonia e ulufale atu i le maketi.


Taimi meli: Iuni-26-2024

Matou te fa'aogaina kuki e ofo atu ai se su'esu'ega sili atu, au'ili'ili fefa'ataua'iga i luga ole laiga, ma fa'avasegaina mea. I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te ioe i le matou fa'aogaina o kuki.

Talia