Le mafua'aga o lo'o fa'alauiloa malosi ai le fa'atauva'a ituaiga tisiketi

O le fatafa'ailoga ituaiga tisiketi o lo'o fa'apupulaina atili ma fa'alauiloa malosi e le tele o kamupani faufale. O mafuaaga autu e faapea:
1. E maualuga le tulaga o oloa, o le tulaga saogalemu e maualuga, ma o le tele oi latou o oloa agavaa. (O isi fa'amanu fa'aleaganu'u e faigata ona maua ni oloa fa'amaonia i le maketi lisi)
2. E mafai ona faʻasaoina le taimi faufale, e maualuga le lelei o galuega, ma e matagofie ma mama. O galuega faufale i aso nei o loʻo i ai le maualuga ma le maualuga o manaʻoga mo taimi faufale, aemaise lava ona o le faʻagasologa o maketi faufale ma faʻateleina tauvaga i totonu o fale faufale. Ina ia faʻaleleia le faʻatauvaʻa, o oloa fou, ma faiga fou o le a faʻaaogaina malosi.

So'o se oloa fou e sui ai le oloa tuai e a'afia i tulafono fa'atatau. I le taimi nei, ua ulufale Saina i se sosaiete ua matutua, ma o le a faasolosolo malie ona aliaʻe le aʻafiaga o le faitau aofaʻi o tagata i le tamaoaiga o le atunuu. I le lumana'i lata mai, o le pa'u o le faitau aofa'i o tagata faigaluega a Saina o se tulaga le maalofia. I le taimi lava e tasi, i soʻo se tulaga o le olaga, soʻo se oloa fou e mafai ona faʻasaoina galuega ma faʻaleleia le lelei o galuega o le a faʻaalia ai avanoa sili. Fa'ailoga, e avea o se mea e fa'atau mai e mana'omia mo galuega faufale, e a'afia i se alamanuia fa'atosina tagata faigaluega.

Talu ai ona o le fatafaʻailoga faʻapipiʻi e faia i le Q345B maualalo-carbon alloy, o loʻo i ai le tele o le gafatia ma e mafai ona faʻasaoina le itiiti ifo i le 1/3 o meafaitino, aʻo faʻasaoina le tele o galuega. O le fausaga tulaga ese socket-ituaiga e faigofie ma vave ona faʻapipiʻi. O le tu'u ese o isi tulaga lelei, ua lava lea e fa'amaonia ai le fa'amoemoe o le fatafa'ailoga ituaiga tisiketi.


Taimi meli: Iul-05-2024

Matou te fa'aogaina kuki e ofo atu ai se su'esu'ega sili atu, au'ili'ili fefa'ataua'iga i luga ole laiga, ma fa'avasegaina mea. I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te ioe i le matou fa'aogaina o kuki.

Talia