Le mautu atoa o fata

E lua ituaiga fa'aletonu ole fatafata: le mautu o le lalolagi ma le le mautu o le lotoifale.

1. Aotelega le mautu
A le mautu atoa, o le fatamanu e maua ai se faavaa faalava e aofia ai i totonu ma fafo i totonu ma fafo ma ua faalava. O le galu tele e faʻafefe i luga o le itu o le fausaga autu tūsaʻo. Ole umi ole galu e lapopoa uma nai lo le laa mamao ma e fesoʻotaʻi ma le va i luga ole vasa o fasi puipui fesoʻotaʻi. O le faaletonu o le fusipa'u o le lalolagi e amata i faavaa felavasa'i e aunoa ma ni mea fa'apipi'i puipui, fa'aletonu le malo i le itu po'o le tele o le punou muamua. I se tulaga lautele, o le tulaga le mautu o le tulaga autu o le toilalo o fata.

2. Le mautu i le lotoifale
Pe a tupu le le mautonu i le lotoifale, e tupu le faʻafefe o le galu i le va o pou i le va o laʻasaga, o le umi o le galu e tutusa ma le laasaga, ma o le faʻaogaina o le faʻaogaina o pou i totonu ma fafo e mafai pe leai foi. Pe a faʻatutuina faʻalava ma laasaga tutusa ma mamao umi, ma faʻapipiʻi tutusa vaega puipui fesoʻotaʻi, i lalo o le gaioiga o uta faufale tutusa, o le uta taua o le mautu faʻapitonuʻu o pou tūsaʻo e maualuga atu nai lo le mamafa mamafa o le mautu atoa. , ma o le tulaga faaletonu o le fatamanu o le tulaga le mautu atoa. Pe a faʻatutuina faʻalava ma le le tutusa le mamao o le laasaga ma le mamao umi, poʻo le faʻatulagaina o vaega puipui fesoʻotaʻi e le tutusa, poʻo le mamafa o pou e le tutusa, o ituaiga uma e lua o le le mautonu e mafai. O le faʻapipiʻiina o le puipui faʻafesoʻotaʻi e le gata ina puipuia ai le faʻailoga mai le faʻafefe i lalo o le gaioiga o le mamafa o le matagi ma isi malosiaga faʻalava, ae sili atu ona taua, e galue o se lagolago vavalalata mo le pou tuʻu.


Taimi meli: Sep-26-2022

Matou te fa'aogaina kuki e ofo atu ai se su'esu'ega sili atu, au'ili'ili fefa'ataua'iga i luga ole laiga, ma fa'avasegaina mea. I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te ioe i le matou fa'aogaina o kuki.

Talia