O le 'ese'esega i le va o Fa'amanu ma Fua

Fa'amanu ma faufale e tele lava ina fa'aogaina i totonu o pisinisi Faufale. A'o alu le taimi o aiaiga ma mana'oga o nei meafaigaluega e matua'i fesuisuia'i. Ae o le faʻaogaina o nei faaupuga e ese i nofoaga faufale. Ae ui i lea, e tulaga ese i latou ae o auaunaga uma o le fausiaina ma le nofoaga o galuega o loʻo tuʻuina atu uma. O le 'ese'esega i le va o le Fa'alava ma le Formwork o lo'o fa'amatalaina i lenei Mataupu. O le tapuni o lo'o fa'amatalaina o le fa'apolopolo le tumau o lo'o fa'aaogaina e amoina ai le fa'amaua'i ina ia tumau ai le sima ua uma ona fa'atutu ma fa'amalolo. O le fa'atulagaina o se Faufale le tumau lea e fa'aoga e taofi ai le fa'amea pe fa'atatau mo le fa'atotonugalemu po'o le tapuni. E fa'aenaenaina le fa'asologa e ala i le fa'aogaina o mea fa'apipi'i, ta'avale, fa'avaa H, faiga fa'apipi'i ipu, polo laupapa.

Fa'ailoga:
Fa'amanu ose fa'atulagaina le tumau o faiga lagolago ma ose meafaigaluega feavea'i e fa'atupuina e tagata faigaluega mo lo latou fa'amalieina. Fa'ailoga o se masini taua tele i le fausiaina aua e maua ai le saoasaoa o galuega. A mana'o se tagata faigaluega se to'atasi pe lua e galulue fa'atasi i luga o le fa'avae e tasi latou te mana'omia se fausaga fa'agaoioi e fesoasoani ia i latou e fa'atino a latou galuega e ala i galuega faufale. Faatasi ai ma fatamanu, e mafai e tagata faigaluega ona tutu i luga ma a o agai i luga le galuega ma o le galuega faufale o loʻo manaʻomia mo se fale maualuga maualuga, ua faʻatupulaʻia le maualuga o le fola. Ona o le maualuga o loʻo agai i luma, o le fausiaina o fola e faigata ona fai i galuega ma le maualuga o loʻo faʻaauau pea galuega. O fatamanu e sili ona lelei mo lenei ituaiga o fale maualuluga.

Fua:
Formwork o se faʻatulagaina le tumau o le fausaga o loʻo i ai i foliga o koluma ma laina. O nei laina ma koluma ua vaevaeina i faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻitaʻiga. O lo'o fa'aogaina le sima e fa'atusa ai pe lapopo'a le sima (fa'afefiloi o sima ma iliili po'o oneone ma sina fasi ma'a itiiti o lona uiga o le iliili. i le faagasologa o le faiga o le Formwork e faaaogaina seia oo ina maua le sima foliga talafeagai ma le malosi A maeʻa lena pe a liua sima i le tulaga malo e mafai ona aveesea lenei faatulagaga le tumau o le faiga o le pa puipui ma faamagalo deigned e sili ona lelei le fa'alava o le potu.


Taimi meli: Mati-15-2022

Matou te fa'aogaina kuki e ofo atu ai se su'esu'ega sili atu, au'ili'ili fefa'ataua'iga i luga ole laiga, ma fa'avasegaina mea. I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te ioe i le matou fa'aogaina o kuki.

Talia