O uiga o fata

'ese'ese ituaiga faufale fa'ainisinia fa'aaogaina fata mo fa'amoemoega 'ese'ese. O le tele o lagolago o le alalaupapa e fa'aoga ai le fatafata fa'amau, ma o nisi e fa'aogaina le fatafata fa'ailoga. O le faufale faufale faufale autu e tele lava ina fa'aoga fa'amau fa'amau. O le mamao tuusao o le fatafata pou e masani lava 1.2 ~ 1.8m; o le mamao faalava e masani lava 0.9 ~ 1.5m.
Pe a faʻatusatusa i fausaga lautele, o faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai uiga nei i ona tulaga faigaluega:
1. O le fesuiaiga o uta e tele;
2. O le node fesoʻotaʻiga faʻapipiʻi e semi-malosi, ma o le faʻamalosi o le node e fesoʻotaʻi ma le lelei o le faʻapipiʻi ma le lelei o le faʻapipiʻiina, ma o loʻo i ai se suiga tele i le faʻatinoga o le node;
3. O lo'o i ai fa'aletonu muamua i fausaga fa'amanu ma vaega, e pei o le pi'o muamua ma le pala o la'au, mea sese fa'atūina, fa'aletonu o uta, ma isi;
4. O le tulaga feso'ota'iga ma le puipui o lo'o i ai se suiga tele fa'agata i luga o le fata. O suʻesuʻega i faʻafitauli o loʻo i luga e leai se faʻaputuga faʻapipiʻi ma faʻamaumauga faʻamaumauga, ma e leai ni aiaiga mo suʻesuʻega tutoʻatasi. O le mea lea, o le tau o le teteʻe faʻatulagaina e faʻateleina i se mea fetuunai e itiiti ifo i le 1 e faʻatatau i le faʻavasegaina ma le mea saogalemu na faʻaaogaina i le taimi ua tuanaʻi. O le mea lea, o le auala mamanu o loʻo faʻaaogaina i lenei code o le semi-probability ma semi-empirical i le mea moni. O le tulaga fa'avae mo le fa'atulagaina o le mamanu e fa'amalieina ai le fatafata faufale o lo'o fa'atonuina i lenei tulafono.


Taimi meli: Mati-16-2023

Matou te fa'aogaina kuki e ofo atu ai se su'esu'ega sili atu, au'ili'ili fefa'ataua'iga i luga ole laiga, ma fa'avasegaina mea. I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te ioe i le matou fa'aogaina o kuki.

Talia