Le tu'ufa'atasiga fa'avae o le fata fa'atau ipu

1) Faiga Palota: O le vaega autu o le fa'amamafa o lefatāmanu. E fa'apipi'i se so'oga fa'a fa'aofuofu fa'aofuofu i sima ta'itasi e ala i se umi o paipa u'amea.

 

2) Tooto'o fa'asaga: O le vaega fa'alava fa'afeso'ota'i o le fa'avaa o lo'o faia i so'oga u'amea i pito uma e lua o se umi o paipa u'amea.

 

3) Diagonal bar: O se faasologa o vaega ua fuafuaina e faʻaleleia ai le mautu o le fata. E faia e ala i le fa'asa'oina o so'oga fa'amau i pito uma e lua o le paipa u'amea, ma e mafai ona feliuliua'i so'oga to'oto'o. O le sooga e mafai ona faʻapipiʻi i le pito i lalo o le ipu faʻapipiʻi e pei o se faʻalava faʻapipiʻi, e fai ai le tulimanu o le sooga.

 

4) Faavae: O se sui o loʻo faʻapipiʻiina i le aʻa o le pa tuʻu saʻo e puipuia ai mai le goto ma faʻafeiloaʻi le uta pito i luga i le faavae eseese.

5) Vaega ausilali: e pei o puipui taumatau, puipui puipui, faʻamau faʻamau, puipui faʻamalolo ma puipui faʻalava.

 

 

 


Taimi meli: Iuni-24-2020

Matou te fa'aogaina kuki e ofo atu ai se su'esu'ega sili atu, au'ili'ili fefa'ataua'iga i luga ole laiga, ma fa'avasegaina mea. I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te ioe i le matou fa'aogaina o kuki.

Talia