Fa'amatalaga mo le fa'atutuina o fata uamea

1. A faʻaaogaina se laupapa faʻapipiʻi uʻamea, o le tasi pito o le faʻalava laʻititi o le laina e tasi o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le pa faʻapipiʻi (lava tetele) faʻatasi ai ma se faʻamau saʻo, ma o le isi pito o loʻo faʻaofi i totonu o le puipui, ma le faʻaofiina. umi e le itiiti ifo i le 180mm.

2. O le fatafata i luga o le vaega galue e tatau ona tumu ma mautu. E tatau ona i ai ni fa'alava laiti e lua i le sooga. O le umi faʻapipiʻi o le laupapa faʻapipiʻi e tatau ona 130-150mm, ma o le aofaʻi o le umi faʻapipiʻi o laupapa faʻapipiʻi e lua e le tatau ona sili atu i le 300mm. I le faaopoopo atu i le uʻamea uʻamea, e mafai foi ona faʻapipiʻiina le faʻailoga. O le sooga e tatau ona lagolagoina e se laʻititi laʻititi. Ole umi ole vae e tatau ona sili atu i le 200mm, ma le umi ole fa'alava la'ititi e le tatau ona itiiti ifo ile 100mm.

3. O le umi o le suʻega laupapa faʻalava i le pito o le vaega galue o le 150mm, ma o pito e lua o le umi o le laupapa e faʻalagolagoina faʻatasi ma tootoo lagolago.


Taimi meli: Sep-23-2022

Matou te fa'aogaina kuki e ofo atu ai se su'esu'ega sili atu, au'ili'ili fefa'ataua'iga i luga ole laiga, ma fa'avasegaina mea. I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te ioe i le matou fa'aogaina o kuki.

Talia