Siu, fa'amau ma o latou eseesega

O siu ma faʻamau na faʻaaogaina lautele i fale faufale ma le gaosiga, faʻapipiʻiina ma le tausiga o masini, fesoʻotaʻiga, ma meafale meafale. Ae na o nisi e masani i faʻamatalaga saʻo. O le siu ma le fa'amau e fai e ese le tasi i le isi. O se fa'ailoga, i lona faauigaga, e le o se fa'amau. O fa'amau, fa'amau, fao ma fa'amau uma o ituaiga fa'amau 'ese'ese na matou fa'aaogaina io matou olaga i aso faisoo. E tofu ma fa'avili ta'itasi ma lona fa'aoga e tatau ai ona e iloa so'o se fa'amau e fa'aoga tatau ai ma tutusa ma le pusa o fa'amau.

O lo'o i lalo nisi o vaega fa'apitoa e fa'aalia ai le eseesega i le va o fa'amau ma sikulima:

Threading: Na'o le manatu filo o le a faigata ona iloa le eseesega i le va o nei faʻamau e lua.

Ulutala: O le ulutala e leʻo se auala tonu e ese ai i le va o ia mea aua o loʻo faʻamatalaina uma o se filo ma ulu ulu.

Faʻamau: Masalo e mafai e se tasi ona faʻaeseese i le va o mea e lua ma mea faʻapipiʻi o loʻo faʻaaogaina ai.

O le eseesega tele i le va o nei faʻamau e lua o loʻo i luga o le auala e faʻamauina ai. A e fa'aogaina le sikulima e te fa'amauina e ala i le feliuliua'i o lona ulu i le fa'ata'amilosaga fa'asaga ia te ia ae a fa'aaoga fa'amau e te fa'amauina e ala i le liliu o le nati i lalo. Ia fai lau filifiliga ma le poto e ala i le faʻaogaina o le faʻamau talafeagai mo lau galuega faufale.


Taimi meli: Oke-09-2021

Matou te fa'aogaina kuki e ofo atu ai se su'esu'ega sili atu, au'ili'ili fefa'ataua'iga i luga ole laiga, ma fa'avasegaina mea. I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te ioe i le matou fa'aogaina o kuki.

Talia