Fa'ailoga Siaki Fa'amanu

O pou Jack o mea faʻapipiʻi uʻamea telescopic e aofia ai ni vaega autu se lua, o le vaega autu o le pou, ma le sikuila poʻo isi mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le tasi poʻo itu uma e lua. O pito uma e lua e masani lava ona fa'apipi'i i papatusi u'amea mafolafola ile pito, e maua ai se vaega lagolago fa'aopoopo. O se fa'aleleia talu ai nei i le Acrow props o le fa'atulagaina lea o le laulau fa'avae ma ni notches, fa'atagafatauta o mea fa'alava e fa'aputu lelei, nai lo le fa'aputu fa'afuase'i.

O le tele o pou ta'avale e vaelua i le lua e lata ane i le ogatotonu, ma le pito i luga o lo'o tauaveina ai le fa'ailoga e fa'ase'e i totonu o le pito i lalo. Ole fetuutuunaiga tele mo le umi e muamua faia ile tosoina o se pine ma fa'ase'e vaega e lua i totonu o le tasi ma le isi seia toeitiiti lava faatumu le avanoa, fa'aofi le pine e loka ai, ona fa'aoga lea o le sikulima e tapuni ai so'o se avanoa o totoe. O isi mamanu na fa'aogaina ai ni paipa filo se lua nai lo vaega fa'ase'e, fa'avasegaina po'o vaega fa'apipi'i, po'o isi manatu fa'atusa e loka ai le faiga i se umi patino.

O pou Jack e tele lava ina fa'aoga mofa'amau: lagolago le tumau i le taimi o galuega toe fa'aleleia po'o le suiga o fale. O se fa'aoga masani o le lagolagoina lea o se fa'alava fa'alava o lo'o iai a'o aveese pe toe fa'aleleia ona lagolago masonry muamua. A oo ina lagolagoina le masonry lava ia, e muamua ona tu'i pu i totonu o le piliki ma tuu ai se 'nila' malosi po o se 'tama malosi' i totonu o le pu. Ona fa'aaogaina lea o se pea mea fa'aoga, tasi i lalo o pito ta'itasi. O fa'amalama po'o faitoto'a o lo'o iai e mafai fo'i ona lagolago sa'o, po'o ni nila. Talu ai o papatusi i le pito o pou e masani lava ona laiti, latou te ofoina atu le lagolago i itu. Afai e iai se malosi fa'alava, e tatau ona fa'apipi'i pe 'so'o' i pou fa'alava.


Taimi meli: Me-15-2020

Matou te fa'aogaina kuki e ofo atu ai se su'esu'ega sili atu, au'ili'ili fefa'ataua'iga i luga ole laiga, ma fa'avasegaina mea. I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te ioe i le matou fa'aogaina o kuki.

Talia