Fa'ata'ita'iga fa'ainisinia fa'ainisinia fa'ata'atiaga

1. O le faʻatulagaina o faʻataʻitaʻiga e tatau ona fetaui ma manaʻoga o faʻamatalaga masani. E tatau ona fa'apipi'i se lipine lapata'i 200mm le lautele i fola uma e 3 po'o le 10m, fa'amau i fafo o le pou, ma fa'apipi'i pea le seleulu.
2. Lanu: Vali le pito i luga o le paipa uamea o le fatāmanu, vali le pito i luga o le lagolago seleulu ma le faʻailoga lapatai, ma tautau le upega lanu meamata mafiafia saogalemu i totonu o le fata. O le upega saogalemu o loʻo tapunia ma faʻamalosi. Leai se mea leaga, o le lanu e fou ma susulu.

 

1. O le faʻavae o le fatafata i fafo o loʻo tu i luga e tatau ona faʻamafola ma faʻapipiʻi. I luga o le faʻavae, o se ipu faʻapipiʻi e tuʻuina i luga o le umi o le faʻataʻitaʻiga i fafo. O mea o le ipu lagolago e mafai ona avea ma fatafata laupapa poʻo alalaupapa uamea lagolago.
2. Fa'atulaga pou salu fa'alava ma fa'alava i le 200mm i lalo ifo o le pou, o pou salu fa'alava o lo'o i luga, ma pou salu fa'alava o lo'o i le pito i lalo, o ia mea uma e lua e feso'ota'i ma pou.
3. Seti alavai fa'ata'amilo i le fata ma fa'aoga alavai fa'atulaga lelei.
4. Pe a le tutusa le maualuga o le faavae o le fatafata, o le pou salu tuusaʻo i le mea maualuga e tatau ona faʻalauteleina i le mea pito i lalo e lua va ma faʻamau i le pou. Ole eseesega ole maualuga e le sili atu ile 1m. I lalo ifo o le 500mm.


Taimi meli: Mati-17-2023

Matou te fa'aogaina kuki e ofo atu ai se su'esu'ega sili atu, au'ili'ili fefa'ataua'iga i luga ole laiga, ma fa'avasegaina mea. I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te ioe i le matou fa'aogaina o kuki.

Talia