Fa'ailoga Fa'ata

1. Pe a faʻatusatusa i le mamanu faʻatulagaina lautele, o le mamanu o faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai uiga nei:
(1) O le uta e matua fesuisuiai; (o le mamafa o tagata faufale ma meafaitino e suia i soo se taimi).
(2) O sooga faʻapipiʻi e faʻapipiʻi e semi-malosi, ma o le faʻamalosi o soʻoga e fesoʻotaʻi ma le lelei o faʻamau ma le faʻapipiʻiina lelei, ma o loʻo i ai se suiga tele i le faʻatinoga o sooga.
(3) O loʻo i ai faʻaletonu muamua i le fausaga faʻalava ma vaega, e pei o le faʻapipiʻi muamua, pala, faʻaletonu tele o le faʻatulagaina, faʻalavelave faʻalavelave, ma isi mea o laʻau e matua tele;
(4) O le mea e fesoʻotaʻi ai ma le puipui o loʻo i ai se suiga tele i le fusifusia o le fata.
(5) E laʻititi le faʻasao saogalemu.
Mo se taimi umi i le taimi ua tuanaʻi, ona o le faʻatapulaʻaina o le tulaga o le tamaoaiga ma le faasaienisi, ma le atinaʻeina o tekinolosi, na faʻatutuina faʻataʻitaʻi e tusa ai ma le poto masani ma le faʻatinoga, e aunoa ma se mamanu ma faʻatusatusaga, lea na faʻasaʻo, ma le saogalemu e le mafai ona faʻasaienisi ma faʻalagolago. fa'amaonia; O le faafitauli e sili atu ona iloga pe a uma le suiga.

2. Le gafatia o le fatafata
O le fausaga e masani ona faasino i vaega e tolu: o le fola galue, o le faʻavaa faʻavaa, ma le faʻavaa tuʻu. O le vaega galue o loʻo tuʻuina saʻo i le uta faufale, ma o le uta e tuʻuina atu mai le fatafaʻailoga i le laʻititi laʻititi, ona sosoo ai lea ma le faʻalava tele ma le koluma. O le fa'avaa fa'alava e fa'atatau i fa'amau fa'asaga ma tama'i fa'alava fa'alava. O le vaega o le fatāmanu e amo sa'o ma fa'asalalau atu uta tu'usa'o. O le malosi autu lea o le fata. O le fa'avaa umi e fa'atatau i le fa'aleleia atili o le mautu atoa o le fata.


Taimi meli: Au-04-2022

Matou te fa'aogaina kuki e ofo atu ai se su'esu'ega sili atu, au'ili'ili fefa'ataua'iga i luga ole laiga, ma fa'avasegaina mea. I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te ioe i le matou fa'aogaina o kuki.

Talia