Puipuiga faufale faufale

A'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le aofa'i o faufale, o le vaega tele o fatafaitaulaga e ono iai ni fa'alavelave saogalemu i le taimi e tasi, ma le tele o fa'ailoga fa'alavelave e mafua mai i le le lava o le fa'amalosia. O a la mataupu e tatau ona tatou gauai i ai?

(1) O le fa'amauina o fa'avae o le a mafua ai le fa'aleagaina o fatafaitau fa'apitonu'u. Ina ia puipuia le pa'u po'o le pa'u e mafua mai i le fa'aletonu o le lotoifale, e fa'atūina ni fa'alava po'o seleulu i luga o le vaega fa'asagatau o le fa'avaa fa'alua-fa'apipi'i, ma fa'atu se vaega o pou i isi laina uma se'ia o'o i le laina pito i fafo o le vaega fa'aletonu. O le vae o le seleulu e valu uiga e tatau ona tuʻu i luga o se faavae mautu ma faʻalagolago.

(2) O le fa'aletonu ma le fa'aleagaina o le fa'alava uamea o lo'o maua'a ai le fatafaitaulaga e sili atu i le tau fa'amaonia, ma e tatau ona fa'amalosia le fa'amau i tua o le fata uamea. O loʻo i ai se va i le va o le mama uʻamea faʻapipiʻi ma le uʻamea uʻamea, lea e tatau ona faʻamalosi i se tina solofanua. O maea uaea uʻamea i pito pito i fafo o faʻalava uamea tautau e siaki taʻitasi, ma faʻamau uma ina ia mautinoa le mamafa o le mamafa.

(3) Afai ua faaleagaina i le lotoifale le unloading ma tensioning system of the scaffold, e tatau ona toe faʻaleleia vave e tusa ai ma le laʻuina ma le tensioning auala faʻatulagaina i le uluai fuafuaga, ma e tatau ona faasaʻo vaega deformed ma tootoo. Fa'asa'o vave le fa'aletonu o le fatafaitaulaga, fai se feso'ota'iga mautu, fa'amau maea uaea i vaega ta'itasi e la'u ai uta ina ia fa'asa'o le malosi, ma fa'amuta ai loa le filifili.


Taimi meli: Sep-01-2022

Matou te fa'aogaina kuki e ofo atu ai se su'esu'ega sili atu, au'ili'ili fefa'ataua'iga i luga ole laiga, ma fa'avasegaina mea. I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te ioe i le matou fa'aogaina o kuki.

Talia