Tulaga lamatia e tatau ona matauina pe a fa'aaogaina fata fa'a tisiketi

O fatafa'ailoga fa'a-tisiki ose oloa e masani ona maua i galuega faufale fa'aonaponei ma nofoaga faufale, ma e maualuga tele lona fa'aogaina. Ae ui i lea, e tusa lava po o le a le ituaiga o oloa e faʻaaogaina, e manaʻomia ni puipuiga faʻapitoa i le taimi o le faʻaaogaina, e puipuia ai le saogalemu i le taimi o le faʻaaogaina. O le mea lea, o loʻo taua i lalo se faʻamatalaga puupuu i lamatiaga saogalemu e tatau ona maitauina pe a faʻaogaina faʻataʻitaʻi-ituaiga, ma ou te faʻamoemoe e mafai e tagata uma ona faʻalogo atili i le taimi o le faʻaaogaina.

Muamua, o le ola tautua o fa'ailoga ituaiga tisiketi.
E tusa lava po o le a le ituaiga o oloa, o loʻo i ai se olaga tautua. O le mea lea, o le fatafa'ailoga ituaiga tisiki e leai se fa'alavelave. Ole tele o kamupani ma nofoaga faufale e fa'aogaina lenei ituaiga fa'amanu e fa'avavau ma e le mafai lava ona faia se tausiga. O lenei mea o le a mafua ai le tele o lamatiaga saogalemu pe a faʻaaogaina. E tatau ona e iloa o le fatafata ituaiga tisiketi e faia i mea mata'utia eseese. I se tulaga lautele, o le ola tautua o mea faʻaoga eseese e tusa ma le 10 tausaga, e ui lava e foliga mai e leai se tausiga faʻapitoa e manaʻomia i luga. Ma o le a leai se tapulaʻa pe a faʻaaogaina. Ae peitaʻi, afai o le ola tautua e sili atu i le ola tautua, e matua faigofie lava ona faʻalavelave faʻalavelave i gaioiga maualuga.

Pe a suʻesuʻeina le tele o faʻataʻitaʻiga masani faʻalavelave faʻalavelave faʻafuaseʻi, faʻatasi ai ma faʻamaumauga o le suʻesuʻega i luga ole laiga i lena taimi, o le tele o faʻalavelave faʻafuaseʻi o le fatafaʻailoga faʻataʻitaʻiga na mafua mai i le oloa e sili atu i le ola tautua. O le mea lea, mo atinaʻe ma nofoaga faufale o loʻo faʻaaogaina, e tatau ona malamalama lelei i le olaga tautua, e aloese ai mai lamatiaga saogalemu.

Lona lua, o le faʻatonutonuina o le saogalemu o le fatafaʻailoga ituaiga tisiketi.
I le faʻaopoopoga i faʻalavelave saogalemu e mafua mai i le ola tautua, afai e leai se puipuiga lelei o le saogalemu i le taimi o le faʻaogaina o le faʻaogaina, e matua faigofie foi ona mafua ai lamatiaga saogalemu, ma mafua ai faʻalavelave saogalemu. E tatau ona e iloa i le faagasologa o le faʻaogaina pe a le faʻaogaina soʻotaga taʻitasi, e ono mafua ai se faʻalavelave saogalemu. O le mea lea, i le taimi o le faʻaogaina, o le atinaʻe poʻo le fale faufale e tatau ona masani muamua i soʻotaga taʻitasi o le faʻaogaina, ma faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga o faʻalavelave faʻafuaseʻi saogalemu i se faiga faʻatatau, faʻavasega i latou e tusa ai ma le tele ma le ogaoga o lamatiaga saogalemu, ona saili lea o se auala e taulimaina ai, faapea foi ma fuafuaga sauniuni talafeagai. I lenei auala, o le saogalemu o lamatiaga o le fatafata ituaiga tisiketi e mafai ona aloese moni mai.

O le mea moni, mo atinaʻe ma nofoaga faufale, o le avanoa e faʻaogaina ai faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻi e matua maualuga lava. O le mea lea, e mana'omia le su'eina ma iloa le saogalemu o le saogalemu o le fatafa'ailoga ituaiga tisiketi e puipuia ai mai le tupu ma fa'aumatia uma lamatiaga saogalemu. O le a 'alofia ai fa'alavelave fa'afuase'i i le taimi o galuega maualuga. Ose puipuiga foi lea mo le kamupani ma le aufaipisinisi. O le mea lea, ia manatua e aua le le amanaiaina i le taimi o le faʻaaogaina ma faʻalogo atili i ai.


Taimi meli: Aukuso-14-2024

Matou te fa'aogaina kuki e ofo atu ai se su'esu'ega sili atu, au'ili'ili fefa'ataua'iga i luga ole laiga, ma fa'avasegaina mea. I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te ioe i le matou fa'aogaina o kuki.

Talia