Isi fa'atatauga fa'ainisinia fa'atauva'a

1. O le fa'avaa fa'alava puipui e fa'atatau ile sikuea mita e tusa ai ma le fa'afanua fa'ata'atia tonu ole fo'i.
2. O le fa'avaa puipui puipui e fuafua i sikuea mita e fa'atatau i le maualuga o le fa'atūina i le va o le fola fa'anatura ma le pito i luga fa'alava, fa'atele i le umi o le mamanu o le olo.
3. O fata felauaiga i luga a'e o lo'o fa'atatau ile umi ole olo ile mita fa'alautele.
4. Mo fa'aasu ma olo vai, o le maualuga o olo eseese e fuafua i nofoa.
5. Fa'ailoga o le lifi e fa'atatau ile numera o nofoa ile pu.
6. E eseese le maualuga o ramps ma e fa'atatau i nofoa.
7. O le masonry silo scaffolding, e tusa lava po o le a le tasi paipa po o silo vaega, e tatau ona fuafuaina i sikuea mita e faavae i luga o le nofoaga o le pito i fafo o le paipa tasi faatele i le maualuga fuafuaina i le va o le fola i fafo ma le faitotoa pito i luga o le silo. .
8. Fa'amau mo vai (suau'u) vaita'ele e tatau ona fa'atatau i mita sikuea e fa'atatau i le va'aiga o le puipui pito i fafo e fa'ateleina i le maualuga i le va o le fola i fafo ma le pito i luga ole puipui o le vaita'ele.
9. Fa'avae fa'avae meafaigaluega tetele e fa'atatau i mita faatafafa e fa'atatau i le va'aiga o lona foliga fa'atele i le maualuga mai le fola i le pito pito i luga ole foliga.
10. Ole aofa'i fa'ainisinia tapuni tu'u sa'o o se fale e fa'atatau i luga ole vaega fa'ata'atia i luga ole laiga tapuni.


Taimi meli: Tes-08-2023

Matou te fa'aogaina kuki e ofo atu ai se su'esu'ega sili atu, au'ili'ili fefa'ataua'iga i luga ole laiga, ma fa'avasegaina mea. I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te ioe i le matou fa'aogaina o kuki.

Talia