Manatu autu e fa'atonutonu pe a fa'atūina fa'avaa lagolago fa'alava fa'amau

1. Fa'atulaga sa'o e tusa ai ma fua o lo'o fa'ailogaina i luga o le ata fa'atulagaina o fa'avaa lagolago. Ole laina fa'avae e tatau ona fa'avae ile ata o ata po'o fa'amaoti mai e le Vaega A ma e tatau ona fa'asa'o i so'o se taimi pe a fa'atūina le fa'avaa lagolago.
2. A uma ona faatulaga le faavae, tuu le faavae fetuutuunai i le tulaga tutusa. Faʻalogo i le pito i lalo o le faʻavae pe a tuʻuina. E matua fa'asaina le fa'aogaina o meafaitino e le tutusa le pito i lalo. E mafai ona fetuuna'i le fa'amau fa'avae i se tulaga e tusa ma le 250mm mai le pito i lalo e faafaigofie ai le fetuunaiga o le maualuga i le taimi o le fausiaina. Tuu le vaega autu o lima fa'avaa o le fa'avae masani i luga i luga o le fa'avae e mafai ona fetu'una'i. O le pito pito i lalo o le faʻavae masani e tatau ona tuʻu atoa i totonu o le tootoo o le vaalele faʻamalosi o le ki. Fa'aofi le ulu fa'alava o le fa'alava i totonu o le pu la'ititi o le tisiketi, ina ia fa'afeagai le pito pito i luma o le ulu o le fa'alava o le fa'alava lapotopoto o le fa'avaa autu, ona fa'aaoga lea o se tina fa'aitu e ulu ai le pu la'ititi ma tu'itu'i. e fufusi e faaleleia ai.
3. A mae'a ona fa'apipi'i le la'au salu, fa'ata'atia le fa'avaa atoa ina ia mautinoa o le fa'avaa o lo'o i luga o le va'aiga fa'alava tutusa ma o le va'aiga fa'alava o fa'alava o le fa'avaa e le sili atu i le 5mm. O le umi faʻaalia o le faʻanofo fetuutuunai o le faʻavae fetuutuunai e le tatau ona sili atu nai lo le 300mm, ma le maualuga o le laʻau faʻataʻitaʻi pito i lalo e pei o se tootoo salu mai le eleele e le tatau ona sili atu i le 550mm.
4. Fa'atulaga pou fa'alava sa'o e tusa ai ma mana'oga o le fuafuaga. E tusa ai ma manaʻoga o le faʻamatalaga ma tuʻufaʻatasia ma tulaga moni o le faʻatulagaina i luga o le saite, o le faʻasologa o pou faʻasolosolo tusaʻo e masani ona vaevaeina i ni fomu se lua, o le tasi o le matrix spiral type (ie le lattice column form), ma le isi o le "valu. ” foliga tutusa (po o le “V” ituaiga symmetry). O le faʻatinoga faʻapitoa e faʻavae i luga o fuafuaga.
5. Fetuuna'i le maualuga o le fa'avaa a'o fa'atūina ma siaki le tū sa'o o le fa'avaa. Ole fa'atū sa'o ole fa'avaa ile la'asaga ta'itasi (1.5m le maualuga) e mafai ai ona fa'asesē le ±5mm. O le maualuga lautele o le faʻavaa e mafai ai ona faʻafefe o ± 50mm poʻo H / 1000mm (H o le faʻavaa atoa. maualuga).
6. O le umi o le cantilever o le puipui fetuutuunai i tua atu o le pou faalava pito i luga po o lua-auala uamea sooga ua matua faasaina e sili atu i le 500mm, ma o le umi faʻaalia o le tootoo sikulima e matua faasaina e sili atu i le 400mm. O le umi o le faʻamau faʻapipiʻi faʻapipiʻiina i totonu o le pou tuʻu saʻo poʻo le uʻamea uʻamea lua e le tatau ona itiiti ifo i le 200mm.
7. O faiga fa'avae e pei o koluma fa'avaa ma fusiua e tatau ona fa'amalieina ma mana'oga o le polokalame.


Taimi meli: Feb-21-2024

Matou te fa'aogaina kuki e ofo atu ai se su'esu'ega sili atu, au'ili'ili fefa'ataua'iga i luga ole laiga, ma fa'avasegaina mea. I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te ioe i le matou fa'aogaina o kuki.

Talia