Manatu taua mo le puleaina o le setiina o fatafaitau ituaiga tisiketi

Fa'ailoga fa'a-tisiki ose ituaiga fa'amanu fou e fa'aoga e lagolago ai fale i le taimi o le fausiaina. E faʻaaogaina lautele i le olaga i aso uma ma e masani ona faʻaaogaina i alalaupapa, alalaupapa, falegaosimea tetele, ma isi fale. O lo'o iai fo'i nisi fa'amatalaga ma mana'oga e mana'omia ona mulimulita'i i le fa'agasologa o le fa'atūina o fata.

1. E tusa ai ma fa'ailoga tetele i luga o le ata o le fa'atulagaina o le fa'avaa lagolago, fa'atulaga sa'o. O le fa'atulagaga e fa'avae i luga o ata mamanu po'o le fa'ailoga o le Party A, ma fa'asa'oga e faia i so'o se taimi a'o fa'atulaga le fa'avaa lagolago.

2. A maeʻa ona faʻatulagaina le faavae, tuʻu le faʻavae fetuutuunai i le tulaga tutusa. Fa'alogo lelei ile ipu fa'avae pe a tu'u. E matua fa'asa lava meafaitino e le tutusa papa fa'avae. E mafai ona fetuuna'i le fa'amau fa'avae i se tulaga e tusa ma le 250mm mai le ipu fa'avae i luma atu e faafaigofie ai le fetuunaiga o le maualuga i le taimi o le setiina. O le vaega autu o lima faʻavaa o le faʻavae masani o loʻo faʻapipiʻiina i luga i luga aʻe o le faʻavae fetuutuunai, ma o le pito pito i lalo o le faʻavae masani e tatau ona tuʻuina atoa i totonu o le vaʻa o le vaalele malosi. Tu'u le ulu fa'alava i totonu o le pu la'ititi o le pu ina ia fa'afeagai le pito pito i luma o le ulu fa'alava i le fa'alava lapotopoto autu, ona fa'aaoga lea o se tina fa'alili e ulu i totonu o le pu la'ititi e tu'itu'i mau ma toe fa'aleleia.

3. A maeʻa ona faʻatutuina le tootoo salu, e faʻapipiʻiina atoa le faʻavaa ina ia mautinoa o le faʻavaa o loʻo i luga o le vaalele faʻataʻatia tutusa ma o le faʻafefe o le faʻavaa faʻavaa e le sili atu i le 5mm. E le tatau ona sili atu i le 300mm le umi fa'aalia o le fa'anofo fa'avae fetuutuuna'i, ma le maualuga o le tooto'o pito i lalo o le tootoo salu mai le eleele e le tatau ona sili atu i le 550mm.

4. Fa'atulaga u'amea fa'alava sa'o e tusa ai ma manaoga o le fuafuaga. E tusa ai ma manaʻoga o le faʻamatalaga ma le tulaga moni o le faʻatulagaina i luga o le saite, o le faʻatulagaina o le tootoo i luga o le diagonal e masani ona vaevaeina i ni fomu se lua, o le tasi o le matrix spiral type (ie lattice column form), ma le isi o le "valu" symmetrical form. (po o le “V” tutusa). O le faʻatinoga faʻapitoa e faʻavae i luga o le fuafuaga.

5. Fetuuna'i ma siaki le tu'u sa'o o le fa'avaa a'o fa'atūina le fa'avaa. O le fa'alava o la'asaga ta'itasi o le fa'avaa (1.5m maualuga) e fa'atagaina e se'ese'e i le ± 5mm, ma o le lautele lautele o le fa'avaa o lo'o fa'atagaina e se'ese i le ± 50mm po'o le H/1000mm (H o le maualuga atoa o le fa'avaa).

6. O le umi fa'alava o le fa'alava fa'apena e fa'asolo mai i luga o le pa fa'alava pito i luga po'o le u'amea u'amea lua-lua e le tatau ona sili atu i le 500mm, ma o le umi fa'aalia o le u'a sikulima e le tatau ona sili atu i le 400mm. O le umi o le fa'amau fa'apipi'i fa'aofiina i totonu o le pa tu'u sa'o po'o le uamea fa'a-lua-slot e le tatau ona itiiti ifo i le 200mm.

7. O fua fa'atatau e pei o le fa'avaa koluma ma fa'amaufa'atasi e tatau ona fetaui ma mana'oga o le fuafuaga.


Taimi meli: Iuni-18-2024

Matou te fa'aogaina kuki e ofo atu ai se su'esu'ega sili atu, au'ili'ili fefa'ataua'iga i luga ole laiga, ma fa'avasegaina mea. I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te ioe i le matou fa'aogaina o kuki.

Talia