Fa'afefea ona Fausia Fua Fa'asa'o mo Fa'ata Fe'avea'i I Faititili

Muamua, o le a insulated ma afifi i uaea, nonoa mau, apefai scaffolding e aloese mai le luluina feeseeseai ma loopholes. Fa'atauga feavea'i e fai ai togafitiga fa'avae, pe a fa'atūina i le vao, fata fa'ata'otoga ma isi fa'avaa felauaiga faufale, e tatau ona fa'aauupegaina i masini e puipuia ai le uila. Uila maua le lautele 25 ~ 32mm, mafiafia puipui e le itiiti ifo nai lo le 3mm faitotoa scaffolding u'amea paipa po o le lautele o le itiiti ifo nai lo 12mm u'amea ua faia, i totonu o le faavaa felauaiga tuusao i luga o le scaffolding feaveai faapipii uila uila, e tatau ona i le itu derrick o o le va'a ogatotonu e feso'ota'i atu i le le itiiti ifo i le 2 mita i luga a'e o le pito i luga, ma fa'atutu le fa'alava apefa'i fa'avae uaea i le pito i lalo o le fa'atū, a'o fa'amauina le atigi winch. O le faʻatulagaina o le uaea faʻavae ma le pou faʻavae e mafai ona tuʻuina atu i tulafono talafeagai mo le puipuiga o le uila. A tupu se uila po'o faititili mamafa i le taimi o le fausiaina, e tatau i le aufaigaluega faufale i luga o le fata feavea'i ona tutu i luga ma aveese le fata.

Fa'atauga feavea'i e avea o se meafaigaluega talafeagai mo le fausiaina o tagata faigaluega e faafaigofie ai le faagaoioiga o le apefai e taua tele i le uila o le eleele ma isi puipuiga. Muamua o lona atigi i le faitoto'a fa'amanu e fai le fa'avaeina po'o le leai o se puipuiga. Pe a fa'agaoioi fatafaitaulaga i le po pe a fau fale o le a fa'agaoioia i uaea moli e ala i le fa'alava fe'avea'i, e tatau ona fa'aoga le eletise maualalo e le sili atu i le 12 volts.

scaffolding feaveai


Taimi meli: Apr-21-2022

Matou te fa'aogaina kuki e ofo atu ai se su'esu'ega sili atu, au'ili'ili fefa'ataua'iga i luga ole laiga, ma fa'avasegaina mea. I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te ioe i le matou fa'aogaina o kuki.

Talia