O le a le tele o lou iloa e uiga i faʻamatalaga o le fau fale

Fausia sikuli o se ituaiga fou o meafaigaluega faufale, o lana matafaioi e mo le siitia atoa o le fesiitaiga o le popole fale ma fetuunaiga o le puipui, e aofia ai: laau lagolago, faʻamalosi faʻamau, luga puipui, tootoo lagolago o loʻo faʻamautu i lalo o le puipui puipui, faʻamalosi faʻamau. ma o la'au lagolago e fa'amauina ma feso'ota'i, o lo'o tu'u i le pito i lalo o la'au lagolago fa'atasi ai ma fa'anofo fa'anofo, i totonu o le puipui puipui o le pito i luga o le seti o se fa'ase'e fa'aulu, i totonu o le fa'a'a'ese'ese o lo'o tu'uina i totonu o se tisiki fa'ase'e ma ua saunia se sikulima fetuutuunai i le tasi itu, o le pito o le sikulima fetuutuunai oomi e faasaga i le tisiki faasee, ma o le tisiki faasee e mafai ona see e ala i le gaioiga o le sikulima, e faaalia ai lamolemole ma faatuatuaina fesiitaiga o le puipui ma fetuunaiga talafeagai o le tulaga. fa'ase'e pe a si'i le fale.

O le sikulima faufale e masani ona faʻaaogaina i le fausiaina o inisinia, fausiaina o alalaupapa ma faʻailoga faʻapipiʻi ipu faʻapipiʻi faʻatasi ma le faʻaogaina o le matafaioi a le pito i luga, lagolago pito i lalo! E malamalama le au fai siuila o itulagi eseese, mo le fausiaina o le sikulima e taua foi eseese. E masani ona taʻua: faʻapipiʻi faavae faʻapipiʻi pito i luga igoa masani: sikulima, fau fau, suauʻu faʻamau, U-foliga faʻamau, faʻailoga i luga o le vaega, o le vaega pito i lalo o le sikulima. I le ala, e taʻua foi puipui.

Fausia faumea faumea o le pito i luga ma le pito i lalo puipui, e masani lava ona faasino i le lagolago o le mamanu ipu laau faʻaaogaina i le maualuga fetuutuunai o le puipui pito i luga, ma fatafaitaulaga, fatafata fagota ipu faʻaogaina faʻatasi ma, taʻalo le matafaioi a le pito i luga, le puipui pito i lalo. Valaau ese i nofoaga eseese, e lauiloa foi o U bracket, suauu pa'u po'o sikulima, vala'au fa'avasegaina: fetuutuunai faavae pito i luga puipui. O faʻamatalaga o: φ26-φ34, lea e masani ona faʻaogaina ai le faʻailoga i le uʻamea lapotopoto i luga o le masini faʻataʻavalevale, U-foliga uʻamea uʻamea o loʻo faʻapipiʻiina i luga mo le lagolago pito i luga, ma o le ipu uamea mafolafola o loʻo faʻapipiʻiina i lalo mo o le lagolago pito i lalo, ma le mea o le nati sikulima o le u'amea lafo.


Taimi meli: Nov-21-2023

Matou te fa'aogaina kuki e ofo atu ai se su'esu'ega sili atu, au'ili'ili fefa'ataua'iga i luga ole laiga, ma fa'avasegaina mea. I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te ioe i le matou fa'aogaina o kuki.

Talia