Fa'aaliga o tulaga faigaluega fa'ata

1. O le uta e tele fesuiaiga;

2. O le node fesoʻotaʻiga faʻapipiʻi e semi-malo, ma o le faʻamaualuga o le node e fesoʻotaʻi ma le lelei o le faʻapipiʻi ma le faʻapipiʻiina o le lelei, ma o le faʻatinoga o le node o loʻo i ai se suiga tele;

3. O loʻo i ai faʻaletonu muamua i le fausaga ma vaega o le fatafaitaulaga, e pei o le faʻapipiʻi muamua, pala o laʻau, o le faʻaogaina o le tele o mea sese, ma le mamafa o le uta.

4. O le mea fa'afeso'ota'i i le puipui o lo'o i ai se suiga tele fa'agata i luga o le fata. Ole su'esu'ega ile fa'afitauli o lo'o i luga e leai se fa'aputuga fa'aputuga ma fa'amaumauga fa'afuainumera ma e leai ni aiaiga mo su'esu'ega tuto'atasi. O le mea lea, o le fetuutuunaiga o le faʻatulagaina o le teteʻe faʻateleina i lalo ifo o le 1 e faʻamoemoeina e ala i le faʻavasegaina ma le faʻaogaina muamua o le saogalemu. O le mea lea, o le auala mamanu faʻaaogaina i lenei faʻamatalaga e matuaʻi afa-faʻalavelave ma afa-empirical. O le fatafata o lo'o fetaui ma mana'oga fa'atulagaina o lo'o fa'amaoti mai i totonu o lenei fa'ailoga o le tulaga fa'avae lea mo le fa'atulagaina o mamanu.


Taimi meli: Aukuso-19-2020

Matou te fa'aogaina kuki e ofo atu ai se su'esu'ega sili atu, au'ili'ili fefa'ataua'iga i luga ole laiga, ma fa'avasegaina mea. I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te ioe i le matou fa'aogaina o kuki.

Talia