Mea fa'amea fa'alava paipa paipa fa'atasi

Fa'amanufa'atasi
Couplers o so'oga i le va o paipa u'amea. E tolu ituaiga o mea fa'apipi'i, e ta'ua o mea fa'aoga taumatau, so'o fa'ata'amilo, ma so'o fa'amau.
1. Feso'ota'iga taumatau: fa'aoga e fa'afeso'ota'i ai paipa u'amea e lua. E faʻalagolago i le feteʻenaʻiga i le va o le paipa ma le paipa uʻamea e faʻafeiloaʻi ai le uta.
2. Rotating coupler: fa'aoga e fa'afeso'ota'i paipa u'amea se lua e felavasa'i i so'o se tulimanu.
3. Butt coupler: fa'aoga e fa'afeso'ota'i ai paipa u'amea umi se lua.
Fa'ailoga paipa uamea
O paipa u'amea o se vaega taua o fa'alava paipa paipa fa'atasi, ma le mamafa o le 3.97kg i le mita ma le mafiafia o le 3.6mm. Fa'aoga fa'atasi ma mea fa'apipi'i. E ta'ua fo'i o le fata fa'amau.
Fa'avae fa'alava ma papa
Mo le faʻavae faʻavae i le pito i lalo o le pou, faʻalogo i le eseesega i le va o le faʻavae ma le ipu faʻavae. O le faʻavae e masani ona faʻapipiʻiina i ipu uʻamea ma paipa uʻamea. O le faʻavae e masani lava ona tuʻuina i luga o le ipu faʻapipiʻi, ma o le ipu faʻapipiʻi e mafai ona avea ma se laupapa laupapa poʻo se ipu uʻamea.


Taimi meli: Nov-09-2023

Matou te fa'aogaina kuki e ofo atu ai se su'esu'ega sili atu, au'ili'ili fefa'ataua'iga i luga ole laiga, ma fa'avasegaina mea. I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te ioe i le matou fa'aogaina o kuki.

Talia