Fuafuaga o isi fatamanu

1. Fa'ailoga puipui e fuafua i sikuea mita e fa'atatau i le maualuga o le masonry mai le fola faanatura i fafo i le pito i luga o le puipui fa'ateleina i le umi. O le fatafata puipui e fa'aoga mea tutusa o fa'alava tasi laina.

2. Mo puipui masonry maa, pe a maualuga masonry maualuga i luga ole 1.0mm, o le mamanu masonry maualuga faatele i le umi o le a fuafuaina i sikuea mita, ma o le a faʻaaogaina le galuega faʻalava lua laina.

3. O le fa'avaa fa'alava puipui e fa'atatau i mita sikuea e tusa ai ma le fa'ata'atiaga tonu o le fa'alava o le laupapa.

4. O le fa'avaa puipui puipui e fa'atatau i mita sikuea e fa'atatau i le maualuga o le fa'atūina i le va o le fola fa'anatura ma le fa'alava pito i luga, fa'ateleina i le umi fa'amau.

5. Pe a filifilia le fatafaitaulaga, fuafua i mita e tusa ai ma le umi o le fausiaina ma le numera o laulau.

6. Mo fatafaitau fa'agata, o le vaega fa'ata'atia fa'ata'atia o le fa'atutuina e fa'atatau i mita sikuea.

7. Fa'aasu ma fa'atutu eseese e fa'atatau i nofoa. E le o aofia ai le fata i le fa'atatauina o alaasu sima ma silo e fau i le fomu fa'ase'e.

8. Fa'ailoga o le lifi e fa'atatau ile numera o nofoa ile pu.

9. O maualuga eseese o ramps e fa'atatau i nofoa.

10. Mo masonry faleteuoloa scaffolding, e tusa lava po o le tasi paipa po o fale teu oloa vaega, o le nofoaga o le pito i fafo o le paipa tasi e faateleina i le maualuga fuafuaina i le va o le fola i fafo ma le faitotoa pito i luga o le faleteuoloa, fuafuaina i mita sikuea, ma le o lo'o fa'aogaina le poloketi fa'alava i fafo e lua laina.

11. Fa'amau mo vai (suau'u) vaita'ele e teu ai e tatau ona fa'atatau i mita sikuea e fa'atatau i le va'aiga o le puipui pito i fafo e fa'atele i le maualuga i le va o le fola i fafo ma le pito i luga o le puipui o le vaita'ele. Afai e sili atu i le 1.2m le maualuga o le tane vai (suauu) i luga aʻe o le fola, e tatau ona faʻaogaina se faʻataʻitaʻiga faʻataʻi lua laina i fafo.

12. E tatau ona fa'atatau le fa'avae o meafaigaluega i mita faatafafa e fa'atatau i le si'osi'omaga o lona foliga fa'atele i le maualuga i le va o le fola ma le pito pito i luga o foliga, ma fa'aaoga le galuega fa'alava lua laina.

13. O le aofa'i fa'ainisinia fa'amaufa'ailoga tu'usa'o o le fale e fa'atatau i luga o le vaega fa'atatau o le fa'amaufa'ailoga.

14. O le upega faʻapipiʻi faʻamaufaʻailoga saogalemu e faʻatatau i mita sikuea e faʻatatau i le umi moni o le vaega upega faʻateleina i le maualuga moni.

15. O le upega fa'ao'o fa'aola e fa'atatau i luga ole vaega fa'ata'atia fa'ata'atia.


Taimi meli: Tes-07-2023

Matou te fa'aogaina kuki e ofo atu ai se su'esu'ega sili atu, au'ili'ili fefa'ataua'iga i luga ole laiga, ma fa'avasegaina mea. I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te ioe i le matou fa'aogaina o kuki.

Talia