Fa'alava Paipa Uila Fa'atau

A) Fa'avae fa'avae

Bowl buckle type u'amea paipa fatāmanu o se ituaiga multi-functional scaffolding atiina ae e lo tatou atunuu e faatatau i aafiaga mai fafo. O le fesoʻotaʻiga e faʻatuatuaina, o le amio saʻo o le faʻailoga e lelei, ma e leai se faʻafitauli o le misi o faʻamau.

O le ipu u'amea ituaiga u'amea scaffold e aofia ai pou uamea paipa, faalava satauro, ipu buckle sooga, ma isi. O lona fausaga faavae ma tulaga manaomia e tutusa ma i latou o fa'aaumea fa'aaumea-ituaiga paipa scaffolding, o le eseesega autu o le sooga fao ipu.

O le so'otaga fa'apa'apa o le vaega autu lea o le faiga fa'amanu, lea e aofia ai le fa'amau pito i luga, o le fa'apaologa pito i lalo, le fa'alava fa'alava ma le pine fa'atapula'a o le fa'amau pito i luga.

O le fa'amau pito i luga ma pine fa'atapula'a o le fa'amau pito i luga o lo'o fa'atulaga i luga o le pou uamea i le mamao e 60cm, ma o le fa'amau pito i lalo ma le pine fa'atapula'a o lo'o fa'apipi'i sa'o i luga o le pou. Pe a faʻapipiʻi, faʻaoga le faʻailoga o le faʻamau pito i luga ma le pine tapulaʻa, faʻapipiʻi le soʻo faʻalava i totonu o le faʻamau pito i lalo, oomi ma sui le faʻamau pito i luga, ma faʻaoga le pine tapulaʻa e faʻapipiʻi ai le faʻamau pito i luga. E mafai ona fa'afeso'ota'i fa'amau fa'alava e 4 i le taimi e tasi, e mafai ona fa'asa'o le tasi i le isi pe fa'afefe i se tulimanu.

B) Mana'oga mo le fa'atūina o fatafa'ailoga fa'amau

O le mamao faalava o koluma o le ipu uʻamea ituaiga paipa scaffold o 1.2m, o le mamao tuusao e mafai ona 1.2m, 1.5m, 1.8m, 2.4m, ma le laasaga mamao o le 1.8m, 2.4m e tusa ai ma le uta o le fatamanu. A fa'atūina, e tatau ona fa'asetete le umi fa'atasi o pou. O le vaega muamua o pou e tatau ona faʻafefeteina i pou 1.8m ma le 3.0m umi, ma 3.0m umi pou e tatau ona faʻaoga i luga, ma 1.8m ma le 3.0m umi pou e tatau ona faʻaoga i le pito i luga. tulaga. Ole verticality o fatafaitaulaga i lalo ole 30m maualuga e tatau ona i totonu ole 1/200, o le verticality o fatafaitaulaga i luga aʻe o le 30m maualuga e tatau ona pulea i totonu ole 1/400 ~ 1/600, ma o le eseesega o le maualuga maualuga verticality e le tatau ona sili atu nai lo le 100mm.


Taimi meli: Mati-16-2022

Matou te fa'aogaina kuki e ofo atu ai se su'esu'ega sili atu, au'ili'ili fefa'ataua'iga i luga ole laiga, ma fa'avasegaina mea. I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te ioe i le matou fa'aogaina o kuki.

Talia