Fa'aogaina o paipa fa'amanu

Paipa faufau, o le vaega pito sili ona taua o le faʻailoga, e aofia ai ituaiga eseese, e aofia ai: paipa faʻalava mama, paipa faʻalava mamafa, faʻamaufaʻailoga paipa faʻamau, paipa faʻamau faʻamau,
u'amea scaffolding paipa, galvanized scaffolding paipa, ma isi, lea e aofia ai i nisi o latou.

O le faʻaogaina o le paipa mama poʻo le mamafa o faʻataʻitaʻiga e faʻalagolago i le ituaiga o faʻataʻitaʻiga ma lona mamafa faʻatatau, ae i se tulaga lautele, o ituaiga uma o paipa e ofoina atu i le umi o le 3 poʻo le 6 mita (paipa faʻataʻitaʻi masani e 6 mita) ma le mafiafia o le 2 i le 3 mm ma le lautele o le 48.3 mm. O paipa o loʻo faʻaaogaina i le fausiaina o faʻataʻitaʻiga o paipa fale gaosimea ma le vaega o paipa 5, lea e 11.2 inisi le lapopoa, ma talu ai o nei paipa o le a le faʻaaogaina mo le fesiitaiga o le suavai, o se faasologa o suʻega e pei o le Hydrostatic ma le le leakage. e le faia ia i latou. E ta'ua o paipa faufale.

O nei paipa o loʻo gaosia i ituaiga e lua o paipa faʻapipiʻi uʻamea ma paipa faʻapipiʻi galvanized, o le ituaiga e fuafua e tusa ai ma tulaga o le tau ma le nofoaga o le faʻaogaina. O le mea moni, o paipa e leai ni mea e faʻaaogaina i nisi taimi i le fausiaina o faʻataʻitaʻiga, lea e maualuga atu le malosi ma maualuga atu le tau.

E lua auala e faʻapipiʻi ai paipa faʻalava: tuʻu saʻo ma faʻalava.

O paipa faʻalava e faʻavae faʻavae e tatau ona tuʻu i se mamao e 2 mita mai le tasi ma le isi e faʻamautu ai le malosi o le fausaga, ma o lenei mamao e faia e ala i le faʻaogaina o paipa faʻalava, lea e faʻamalosia uma ai paipa i luga ma puipuia le fausaga mai le punou ma pa'u. O nei paipa fa'alava e fa'aaogaina i ni faiga se lua, o lona uiga, i le itu o paipa fa'alava, lea e ta'ua o le transoms, ma i le taimi e ta'ua o le lager.


Taimi meli: Tes-08-2021

Matou te fa'aogaina kuki e ofo atu ai se su'esu'ega sili atu, au'ili'ili fefa'ataua'iga i luga ole laiga, ma fa'avasegaina mea. I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te ioe i le matou fa'aogaina o kuki.

Talia