Fa'amanuiaga ole Fa'apalapala Alumini Mamafa mama

Mo le taimi sili ona umi, sa fa'aaoga ai fata laupapa mo le ulufale atu i nofoaga maualuluga mo galuega eseese. I aso nei, ua sili atu ona faʻaaogaina le faʻailoga uʻamea, ma le alumini o se tasi o mea e faʻaaogaina.

O le alumini o se mea e sili ona lelei mo le fatafata ona o le maualuga o lona gafatia. O le isi mea e matilatila ai o lona mamafa mama. Alumini fatafata e sau ma le tele o faʻamanuiaga faʻapitoa, e aofia ai mea nei.

Laiti tau o felauaiga

O le mamafa o meafaitino ose mea taua e fa'aaafia ai tau o felauaiga. E te le tau popole e uiga i le faʻaaluina o se aofaiga tele i le mauaina o le fatafaitaulaga i lau 'upega tafaʻilagi.

Mo le amataga, e leai ni meafaigaluega fa'aopoopo o le a mana'omia mo le utaina ma le la'uina o vaega fa'a alumini i totonu o ta'avale. E fa'apena fo'i, e leai ni tagata faigaluega fa'aopoopo pe fa'apitoa e mana'omia mo lea lava galuega.

Fa'afaigofie le Fonotaga ma le Fa'asoa

O le mamafa mama e faigofie ai le faʻatulagaina ma le talepeina o vaega eseese o le fata alumini. O lenei fa'afaigofie fa'atatau o lona uiga o le fa'aalu itiiti o le taimi i le fa'agasologa o le fa'aputuina ma le fa'a'ese'ese, ma e mafai e tagata faigaluega ona fa'aauau le galuega moni. E mafai ona e tulimatai atu e aloese mai faʻatuai le manaʻomia ma tumau i luga o le ala faʻatasi ma taimi faʻatulagaina o poloketi.

Laiti Leipa Manaomia

E ese mai i le itiiti o le taimi e alu ai, o le faigofie o le faʻapipiʻiina ma le faʻamavaeina ona o le mamafa o le mamafa o lona uiga o galuega uma e lua o le a le manaʻomia ai le tele o tagata e faʻatino. O le mamafa mama e mafai ai fo'i ona feavea'i vaega eseese, ma o le fa'anofoina o nei mea i le nofoaga tonu e fa'atulaga e fai si faigofie ma e le o se galuega mamafa.

E na o ni nai tagata o lau auvaa e mafai ona taulimaina le galuega, a o isi o loʻo faʻaauau i isi galuega. O lenei, toe, o le a fesoasoani ia te oe e tumau i taimi faatulagaina mo lau poloketi.

Fa'aitiitiga Fa'aletonu mo Fa'aleagaina ma Manu'a

Fa'amanu e faia mai se uamea mamafa e pei o le sila e mafai ona fa'aleagaina moni i luga ma'ale'ale i luga o le nofoaga o galuega pe a iai ni fa'alavelave. E faapena foi mo manu'a tino pe a pa'u fasi fasipepa i se tasi.

Faʻatasi ai ma le faʻailoga alumini, o le faʻaleagaina ma le manuʻa, pe afai ei ai, o le a le ogaoga. O le ae aloese mai tau fa'afuase'i toe fa'aleleia, pili o tausiga fa'afoma'i ma tau uma e sau fa'atasi ma se tagi fa'aletulafono pe a mae'a fa'alavelave fa'afuase'i.

E taua tele le fatafata mo ituaiga galuega uma o le a e galue ai i le maualuga. O mea ta'itasi e iai ona fa'amanuiaga, ma e pei ona fa'ailoa mai, fa'alava alumini, e mafai, i le tele o auala, ona fesoasoani ia te oe e tumau ai i luga ole tau o au poloketi ma taimi fa'atulagaina.


Taimi meli: Apr-07-2022

Matou te fa'aogaina kuki e ofo atu ai se su'esu'ega sili atu, au'ili'ili fefa'ataua'iga i luga ole laiga, ma fa'avasegaina mea. I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te ioe i le matou fa'aogaina o kuki.

Talia