O mea fa'aoga ma galuega a le fatafata faitoto'a

I totonu o lo'u atunu'u fa'amanu'a fa'atauva'a, fa'alava fa'alava o le fa'aoga sili ona fa'aaogaina. O mea fa'aoga o le fatafaitotoa o le faitoto'a e aofia ai laupapa fa'alava, tootoo fa'afeso'ota'i, fa'avae fetu'una'i, fa'avae tumau, ma le lagolago fa'alava. Faatasi ai ma ia mea, o le lagolago o le koluse o se u'amea nonoa ituaiga e fa'afeso'ota'i fa'avaa faitoto'a ta'ilua i le umi. O se pu lapotopoto e viliina i le ogatotonu o fa'alava e lua, o lo'o fa'amauina i fa'amau ma e mafai ona feliuliua'i e fa'afaigofie ai felauaiga ma fa'apipi'i. E viliina pine i luga o vaega mafolafola i pito uma e lua o le tootoo, lea e lokaina mau i pine loka i luga o le faʻavaa o le faitotoʻa i le taimi o le faʻapotopotoga.

O le laupapa fa'ailoga o se laupapa fa'ailoga fa'apitoa e tautau i luga o le fa'alava o le fa'avaa o le faitoto'a. O loʻo faʻaaogaina i le faufale o galuega faufale mo le tagata faʻapipiʻi e tu ai, ma i le taimi lava e tasi e mafai ona faʻateleina le malosi o le iunite tuʻufaʻatasia o le mast. Fa'amea faumea e iai laupapa laupapa, fa'alautele mata u'amea, tu'i ipu uamea, ma isi, lea e tatau ona lava rigidity ma anti-slip galuega. O le tootoo faʻafesoʻotaʻi e faʻaaogaina mo le faʻapipiʻi tuʻusaʻo o le faʻavaa o le faitotoʻa ma le vaega faʻafesoʻotaʻi o le maualuga. Fa'aofi i totonu o la'au tu'usa'o pito i luga ma lalo i le fa'apipi'i. O le la'au fa'afeso'ota'i e iai se tino ma se kola. O lo'o fa'amauina le kola i le tino to'oto'o e ala i le tu'i po'o le ueloina o palaka vili ogatotonu.

O le fa'alava o se alamanuia o lo'o mana'omia tele i aso nei, ma o ituaiga eseese o fatafaitau e eseese mea fa'aoga. O le fa'avae fetu'una'i o le fatafaitoto'a o le lagolago e tu'u i le pito i lalo o le fa'avaa pito i lalo. E faʻaaogaina mo le vaega lagolago o le pou faʻalava o le faʻatupu faʻalava, faʻafeiloaʻi le uta i luga o le fatafata faʻavae, ma e mafai ona fetuutuunai le maualuga, lautele lautele, ma le saʻo o le fatafata faitotoa. O le fa'avae fetu'una'i e aofia ai se sikulima ma fa'aoga fa'aoga ma se ipu pito i lalo. E lua ituaiga o maualuga fetuutuunai: 250mm ma 520mm. O le faavae mautu e taua foi o le faavae faigofie. O lana galuega e tutusa ma le faʻavae fetuutuunai, ae le mafai ona fetuunai le maualuga. E faia i se ipu pito i lalo ma se plunger.
Pe o le fausiaina poʻo le teuteuga i aso uma, toe faʻaleleia, ma isi gaioiga, o le ai ai se maualuga maualuga. I le taimi nei, e mafai ona e filifilia oloa mai le alamanuia scaffolding e fesoasoani e faʻamaeʻa le fausiaina.


Taimi meli: Tes-16-2020

Matou te fa'aogaina kuki e ofo atu ai se su'esu'ega sili atu, au'ili'ili fefa'ataua'iga i luga ole laiga, ma fa'avasegaina mea. I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te ioe i le matou fa'aogaina o kuki.

Talia