5 mafua'aga o le a fa'aumatia ai le fa'ailoga paipa paipa fa'apipi'i

Fa'apipi'i-ituaiga fa'aaumea fa'alava fa'apipi'i e fa'aaogaina lautele i lo tatou atunu'u, ma o lona fa'aaogaina e sili atu i le 60%. O le taimi nei o le fatamanu e sili ona fa'aaogaina. Ae ui i lea, o le vaivaiga sili o lenei ituaiga o fatafaitaulaga o lona saogalemu le lelei, maualalo le lelei o galuega faufale, ma le tele o meafaitino. I le taimi nei, e tusa ma le 10 miliona tone o paipa uʻamea i totonu o le atunuʻu, o paipa uʻamea maualalo, tuai ma le faʻamaonia e sili atu i le 80%, ma o le aofaʻi o faʻamau e tusa ma le 1 i le 1.2 piliona, e tusa ma le 90. % o oloa maualalo. O lea numera tele o paipa uʻamea e le faʻamaonia ma faʻamau ua avea ma lamatiaga saogalemu i le fausiaina.

E tusa ai ma faʻamaumauga e leʻi atoatoa, mai le 2001 i le 2007, e silia ma le 70 faʻalavelave faʻafuaseʻi na aʻafia ai le paʻu o faʻataʻitaʻiga paipa uʻamea faʻapipiʻi, ma sili atu i le 200 maliu ma sili atu i le 400 manuʻa. I tausaga talu ai nei, o faʻalavelave faʻafuaseʻi ua paʻu i tausaga taʻitasi, e iʻu ai i le tele o meatotino ma faʻaumatia. O le mea lea, o lo'o fautua mai ai nisi o tagata popoto ma tagata fa'apisinisi e fa'ailoa mai e matagaluega talafeagai a le atunu'u faiga fa'avae e fa'aumatia ai le fa'alava paipa u'amea.

O mafuaaga nei:

01. O le tulaga lelei o le fatafata fa'amau fa'amau a lo'u atunu'u e matua le mafai lava

O le tulaga masani JGJ1302001 i le Laulau 5.1.7 o loʻo faʻamaonia ai o le faʻaogaina o le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi faʻamau o le 3.2KN, ma o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le saʻo-matau ma le rotating fasteners o le 8KN. O nisi tagata atamamai na maua mai le asiasiga i luga ole laiga e faigata mo oloa o loʻo faʻaaogaina moni ona ausia lenei manaʻoga. Ina ua maeʻa se faʻalavelave tele na tupu i se nofoaga faufale, na asiasia faʻamau ma o le pasi o le 0%.

02. O le lelei o le paipa uʻamea e matua le mafai ona pulea

O se numera tele o paipa uʻamea e aunoa ma se togafitiga faʻamaʻi lelei ua tafe atu i le maketi. Talu ai e leʻi faʻamaonia e se faiga suʻesuʻega lelei lelei, e le mafai e oloa ona tuʻuina atu le faʻamautinoaga lelei o le avega o le saogalemu, lea e matua solia ai le mataupu faavae o le leai o ni faaletonu. E le gata i lea, o le mea moni, o iunite faufale ma kamupani lisi e mafua mai i tauvaga le talafeagai e faʻaaogaina paipa uʻamea leaga, ma e oʻo lava i nisi o poloketi e faʻaaogaina paipa uʻamea otaota mo fata. O le fa'amoemoega, o le saogalemu o fa'alava paipa u'amea fa'apipi'i e matua'i le pulea. O nisi o tagata atamamai na asiasia paipa uʻamea ina ua maeʻa se faʻalavelave tele i se galuega faʻapitoa, ma o le pasi na o le 50%.

03. Fa'atonuga ile fa'atūina ma faufale faufale fa'afitauli

O le fetuutuuna'i ma le eseese o le fa'aogaina o fa'ata'ita'iga paipa u'amea fa'apipi'i e fa'atupu ai fo'i le le mautonu tele i le fa'atūina ma le faufale. E faigata ona fa'avasega le tele o lamatiaga tau puipuiga e mafua mai i le le lava o le pulega, le lava o a'oa'oga, le leai o se mamanu ma le fa'atonuga tu'ufa'atasi, ma le leai o se tiute ona o le fa'asoasoaina o subcontracting.

04, fa'aoga sese

Fa'avae i luga o le poto masani o atunu'u atia'e, fa'apipi'i-ituaiga fa'alava fa'aaumea e mafai ona fa'aaogaina mo feso'ota'iga fesoasoani ma seleulu lagolago i isi fa'alava ma lagolago faiga fa'aoga e pei o gantry, fata fa'apipi'i tanoa, ma fatafa'ailoga tisiketi. E le tatau ona faʻaaogaina e faʻatutuina ai soʻo se lapopoa E le mafai ona faʻaogaina le fatafata mo faiga lagolago e manaʻomia ai ni uta maualuga. I totonu o le Iunaite Setete, e oʻo lava i le fausiaina ma le tausiga o fale masani fogafale lua e faʻaaogaina faʻavaa faitotoa, ma faʻataʻitaʻiga paipa uʻamea faʻapipiʻi e leʻi faʻaaogaina lava e fau ai fausaga faʻapipiʻi. E faigofie le mafuaaga. Afai e faʻaogaina i lenei auala, e oʻo lava i le tulaga lelei o faʻamau faʻamaufaʻailoga a Amerika ma faʻalava faʻauʻu uamea e matua fetaui lelei lava ma manaoga saogalemu. Ae ui i lea, ona o le faʻatulagaina o fuafuaga e faigata ona faʻavasegaina, ma o le faʻavaeina o le faʻagasologa e le mafai ona taofiofia ona o le tele o faʻamatalaga o le faʻaogaina o le tusi lesona, ma e le mafai ona faʻamaonia le saogalemu. I le taimi lava e tasi, pe a faʻatusatusa i le faitotoa poʻo le fatafaʻailoga faʻapipiʻi, o lenei talosaga ua faʻaluaina le faʻaaogaina o le aufaigaluega ma le uʻamea, ma mafua ai le faʻateleina o le aofaʻi o le tau o le poloketi ma le leiloa o le tamaoaiga.

05. Sese tulaga masani

Matagaluega o le Fausiaina o Tagata'sRepublic of China na faʻamaonia le "JGJ130-2001 Safety Technical Code for Construction Fastener Steel Pipe Scaffolding", lea na faʻatinoina i le aso 1 o Iuni, 2001. O se tulaga faʻapisinisi na faʻasalalau muamua i loʻu atunuu. E tatau mo le fausiaina ma le aveeseina o fata i loʻu atunuu. O le mamanu ma le fausiaina o le kamupani e iai se aafiaga loloto.


Taimi meli: Nov-10-2020

Matou te fa'aogaina kuki e ofo atu ai se su'esu'ega sili atu, au'ili'ili fefa'ataua'iga i luga ole laiga, ma fa'avasegaina mea. I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te ioe i le matou fa'aogaina o kuki.

Talia